Ο λακωνικός χαιρετισμός Παναγιωτόπουλου στον Στεφανή

Έναν λακωνικό χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στον απελθόντα υφυπουργό του, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Λίγη ώρα αφού ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής ανάμεσα σε Αλκιβιάδη Στεφανή και τον νέο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος έγραψε λίγα λόγια για τη συνεργασία που είχε με τον κ. Στεφανή.

«Φίλε @AlkisStefanis σε Ευχαριστώ για τα 2 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας. Χωρίς εσένα δεν θα είχαν γίνει όσα έγιναν. Καλή επιτυχία σε μία πορεία που συνεχίζεται», έγραψε λακωνικά.

lang="el" dir="ltr">Φίλε @AlkisStefanis σε Ευχαριστώ για τα 2 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας. Χωρίς εσένα δεν θα είχαν γίνει όσα έγιναν.Καλή επιτυχία σε μία πορεία που συνεχίζεται pic.twitter.com/eHMzG90AoK

— N Panagiotopoulos (@npanagioto) September 1, 2021

Χθες, Τρίτη, με μία ανάρτηση στο twitter ο Αλκιβιάδης Στεφανής τοποθετήθηκε για την αντικατάστασή του στο κυβερνητικό σχήμα.

«Το ταξίδι, οι στόχοι και τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ! Μόνο αγάπη και υπερηφάνεια για την Πατρίδα, που με τιμή πάντα υπηρετώ», έγραψε ο πρώην υφυπουργός.

Το ταξίδι, οι στόχοι και τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ!
Μόνο αγάπη και υπερηφάνεια για την Πατρίδα, που με τιμή πάντα υπηρετώ. pic.twitter.com/ItmkK7Q07m

— Alkiviadis Stefanis (@AlkisStefanis) August 31, 2021

Διαβάστε επίσης

H ΝΔ στην κυβέρνηση, ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία

Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήγε τον γιο του Κυριάκο στο Harvard (Video)

Στο Μαξίμου ο Παναγιώτης Φασούλας – Με ποιους συναντήθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Παναγιωτόπουλου, Στεφανή,panagiotopoulou, stefani