Ο κομμωτής των σταρ του Χόλιγουντ προειδοποιεί: Μην χτενίζετε τα μαλλιά σας κάθε πρωί

ΚΟΣΜΟΣ

Χτενίζετε τα μαλλιά σας κάθε πρωί, προκειμένου να είναι φροντισμένα και ευπαρουσίαστα; Μέγα λάθος, υποστηρίζει ο κομμωτής των διασήμων, Τζορτζ Νόρθγουντ, μιλώντας στη Vogue.

Ο Νόρθγουντ, στο πελατολόγιο του οποίου συμπεριλαμβάνονται σταρ του Χόλιγουντ όπως η Αλίσια Βικάντερ και τοπ μόντελ όπως η Ρόζι Χάντινγκτον, παρακινεί τις γυναίκες να σταματήσουν να βουρτσίζουν τα μαλλιά τους κάθε πρωί, αν θέλουν να τα κρατήσουν και να τα έχουν σε καλή

κατάσταση.

«Ποτέ, μα ποτέ, μην βουρτσίζετε τα μαλλιά σας το πρωί. Κατά πρώτον, τα φριζάρετε, κατά δεύτερον τα καταστρέφετε. Το καλύτερο είναι να τα χτενίσετε χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας», συμβουλεύει.

Μάλιστα, προκειμένου να μη μοιάζουν απεριποίητα, ο κομμωτής συμβουλεύει το εξής: «Αποβραδίς, καλό είναι να τα πιάσετε έναν απλό, χαλαρό κότσο στο ύψος του λαιμού, στερεώνοντάς τα με ένα χοντρό λαστιχάκι μαλλιών, ώστε να μην μπερδευτούν στον ύπνο σας. Έτσι, όταν ξυπνήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λύσετε τα μαλλιά και να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας σαν τσατσάρα ώστε να πάρουν μια φόρμα».

μαλλιάκαταστροφική συνήθειαβούρτσισμαχτένισμαπρωίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα