Ο Καρτερός απαντά σε Σκουρλέτη για το αν οφείλει να παρέμβει ο Τσίπρας στη μάχη διαδοχής

Ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία πολλά χρόνια, ο Θανάσης Καρτερός, απαντά σήμερα με άρθρο του στην «Αυγή» στην πρόσκληση που απευθύνουν πολλοί – από το στρατόπεδο Αχτσιόγλου – προς τον πρώην πρωθυπουργό να παρέμβει στη μάχη διαδοχής. Το αίτημα αυτό διατύπωσε πιο έντονα απ’ όλους ο Πάνος Σκουρλέτης την Τετάρτη, κάνοντας λόγο για ηθική υποχρέωση του κ. Τσίπρα να πάρει θέση.

Υπό τον τίτλο «Να

πάρει θέση ο Τσίπρας: Είναι η Έφη ελέφαντας; Είναι ο Στέφανος εξαποδώ;» το άρθρο του κ. Καρτερού, απορρίπτει την απαίτηση Σκουρλέτη και εξηγεί γιατί:

«Είναι κάποιος από τους υποψήφιους τοξικός; Δίνει τη μάχη του με όρους σκότους; Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό που προκύπτει είναι αυτόκλητοι σωτήρες, τιμωροί, εκκαθαριστές του Διαδικτύου, που είδαν φως κι ανέβηκαν. Ούτε ο μεγάλος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε αυτή τη χάβρα ασχήμιας. Από πού κι ως πού λοιπόν ψιθυρίζουν, φωνάζουν, ασχημονούν ορισμένοι, να πάρει ο Τσίπρας θέση; Θέση για ποιο πράγμα; Ότι δεν είναι η Έφη ελέφαντας και ο Στέφανος εξαποδώ; Σοβαρά τώρα; Εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι, ότι στέλνουν σκαιά SMS ή συνεργάζονται με τη CIA θέλουν γιατρό, όχι τον Τσίπρα.

Θα έπρεπε όλοι να προστατεύσουν τον Τσίπρα. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι να προστρέχουν σ’ αυτόν για τις ασχήμιες. Η σιωπή του εξάλλου μιλάει πολύ καθαρά αν ξέρουν να ακούνε. Όπως πολύ καθαρά μιλάει και η σιωπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του κόμματος. Που ελπίζουμε ότι θα μιλήσουν μαζικά την Κυριακή. Ψύχραιμα και πολιτικά…».

Διαβάστε επίσης:

ΟΗΕ: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Ράμα (Photo)

Διευρύνεται το επιτελείο του Κασσελάκη – Ποιοι ήταν στη βραδινή σύσκεψη της Τρίτης

Ο Τσακαλώτος προτιμά το σχέδιο της Αχτσιόγλου, αλλά δεν αναφέρει ούτε το όνομά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρτερός, Σκουρλέτη, Τσίπρας,karteros, skourleti, tsipras