Ο καιρός του τριημέρου - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι και τη Δευτέρα

ΕΛΛAΔΑ

Ανοιξιάτικος μεν, άστατος δε θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 αναμένονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα και κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χωρά. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από τα δυτικά. Αναμένεται ακόμα σταδιακή επικράτηση βορείων ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη, καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν και τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Παγετός θα εκδηλωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια πειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Για την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά με βαθμιαία επέκταση και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, όσοι εκδρομείς επιστρέψουν τη Δευτέρα πρέπει να αναμένουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

τριήμερο25η ΜαρτίουκαιρόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα