Ο φυγάς τζιχαντιστής που κάπνιζε χασίς, φλέρταρε με άντρες και είχε πάθος με το playstation

Τον αναζητούν στις ΒρυξέλλεςΚΟΣΜΟΣ

Ο βασικός ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, στο κατόπι του οποίου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, φαίνεται ότι είχε της αδυναμίες του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Dailymail ο 26χρονος Salah Abdeslam, σύχναζε σε γκέι μπαρ των Βρυξελλών, στην περιοχή του Saint Jacques, έπαιρνε ναρκωτικά και «έλιωνε» στο Play station.

Μάλιστα

όπως ανέφερε στην εφημερίδα Sunday Times ο Τζούλιεν, ένας μπαρμαν σε μπαρ που επισκέφθηκε τελευταία φορά πριν από ένα μήνα ο 26χρονος τον «είχαμε ως το αγόρι προς ενοικίαση, καταλαβαίνετε, σύχναζε διαρκώς με τέτοιο κόσμο» είπε.

Οι ιδιοκτήτες των μπαρ που επισκεπτόταν ο νεαρός τζιχαντιστής, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την ταυτότητα τους κρυφή, ειδοποίησαν τις αρχές και τώρα εξετάζεται το υλικό από όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστούν οι κινήσεις του τρομοκράτη.

Ο Abdeslam τον οποίο αναζητούν οι αρχές στις Βρυξέλλες εκτιμάται ότι ήταν ο άνθρωπος που νοίκιασε τα δύο αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισίου.

επιθέσεις ΠαρίσιSalah AbdeslamHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα