Ο διαγωνισμός για την «Αττική Οδό» έχει ακόμα μεγάλο δρόμο για να «κληρώσει»

Το έχουμε γράψει και το έχουμε ξαναπεί ότι το «διαμάντι του στέμματος» στις παραχωρήσεις είναι η Αττική Οδός. Γι’ αυτήν σφάζονται παλικάρια, μέτοχοι, κατασκευαστικές και επενδυτικές εταιρείες και στην άκρη πολιτικά και οικονομικά σπίτια.

Βέβαια, ο διαγωνισμός έχει πολύ δρόμο ακόμα αφού στην πορεία μπορεί να αλλάξουν πολλά σε σχέση με τα παράπλευρα έργα της επέκτασης της Αττικής οδού, πράγμα που μπορεί να διαμορφώσει διαφορετικά σχήματα από τα σημερινά που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να αποσυρθούν, κάποιες συμμαχίες μπορεί να διαμορφωθούν διαφορετικά.

Η

πρόβλεψη ότι το πρώτο τετράμηνο του 2023 θα είναι στο αέρα ο διαγωνισμός είναι… χαλαρή, αφού υπάρχουν νομικές επεξεργασίες που χρειάζονται χρόνο. Συν τοις άλλοις, είτε τότε διανύουμε προεκλογική περίοδο, είτε έχουν γίνει οι εκλογές, δεν είναι και πολύ βοηθητικό να τελειώνουμε στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Οπότε, κρατήστε μικρό καλάθι και στις αρχές του 2024 μπορεί – λέμε μπορεί – να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχουμε ανάδοχο.

Διαβάστε επίσης:

Ο υποψήφιος υπηρεσιακός πρωθυπουργός και η «ζαριά» για τον νέο εισαγγελέα του Α.Π

Στου Αιγαίου τα νησιά σφάζονται παλληκάρια

Οι πρόωρες εκλογές, η ΔΕΘ και τα «κρυφά» γκάλοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα