Ο Χοακίν Φίνιξ κατακτά την Ευρώπη και ερωτεύεται ως Ναπολέων στο πρώτο τρέιλερ

Ο Χοακίν Φίνιξ υποδύεται έναν από τους πιο διάσημους ηγέτες της ευρωπαϊκής ιστορίας στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Τη Δευτέρα, η Sony Pictures Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Napoleon, στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ

Φίνιξ, ως ο διάσημος Γάλλος αυτοκράτορας Ναπολέων Βοναπάρτης.

Το τρέιλερ συναντά τον Ναπολέοντα με τη Γαλλική Επανάσταση σε πλήρη εξέλιξη, πυροδοτώντας χάος στους δρόμους, ενώ δημιουργείται ένα «άνοιγμα» για τον τότε αξιωματικό του στρατού να αρχίσει να καταλαμβάνει την εξουσία σε μια χώρα χωρίς ηγέτη.

Καθώς η ικανότητα του Ναπολέοντα τον καιρό του πολέμου ανεβάζει το προφίλ του, γνωρίζει επίσης τη σύντροφό του Ζοζεφίν (Vanessa Kirby), την οποία ερωτεύεται κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών εκστρατειών στην Αίγυπτο.

Το τρέιλερ τελειώνει με τον αυτοκράτορα και τον στρατό του να πιάνουν μια αντίπαλη δύναμη σε μια παγίδα, να ρίχνουν πυρά σε ένα πεδίο μάχης καθώς η φωνή του Φοίνιξ διακηρύσσει ότι ο ιστορικός παγκόσμιος ηγέτης δεν έκανε ποτέ τακτικά λάθη.

Η επίσημη σύνοψη της νέας ταινίας την περιγράφει ως ένα «έπος δράσης γεμάτο θέαμα» που ακολουθεί την πραγματική άνοδο και πτώση του Βοναπάρτη στην εξουσία πριν από τον θάνατό του το 1821 σε ηλικία 51 ετών.

«Μέσα σε ένα εκπληκτικό σκηνικό μεγάλης κλίμακας κινηματογραφικής σκηνοθεσίας που ενορχηστρώθηκε από τον θρυλικό σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, η ταινία αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία μέσα από το πρίσμα της εθιστικής, ασταθούς σχέσης του με τη μοναδική του αληθινή αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του», αναφέρει η περίληψη.

Διαβάστε επίσης:

Dua Lipa: Με διάφανο φόρεμα στην πρεμιέρα της Barbie (Photos)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πάνω από 15.000 θεατές στη συναυλία του – «Μάνα ο γιος σου τραγουδάει απόψε εδώ» (Videos/Photos)

Μαρία Μενούνος: Δείχνει τα σημάδια από την εγχείρηση- «Τώρα τα κοιτάζω και χαμογελώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα