Ο Χάρι και η Μέγκαν «ζυγίζουν» την πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου Γ’ (Video)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, έχουν προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, σύμφωνα με δήλωση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τους ίδιους έχουν λάβει email για τη στέψη, στις 6 Μαΐου, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνουν αν σκοπεύουν να παραστούν ή όχι.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις προσκλήσεις.

Αρχικά

υπήρξαν εικασίες για το αν το ζευγάρι που ζει στις ΗΠΑ θα προσκληθεί και αν θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Δούκας έλαβε πρόσφατα αλληλογραφία μέσω email από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

«Μια άμεση απόφαση για το αν θα παρευρεθούν ο Δούκας και η Δούκισσα δεν θα αποκαλυφθεί από εμάς αυτή τη στιγμή».

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου θα γίνει η στέψη, έχει χωρητικότητα περίπου 2.200 καλεσμένων. Αναμένεται να παρευρεθούν πολλά δημόσια πρόσωπα, πολιτικοί και διεθνείς αξιωματούχοι, καθώς και η οικογένεια και οι φίλοι του βασιλιά.

Οι επίσημες έντυπες προσκλήσεις αναμένεται να σταλούν πιο κοντά στην ημερομηνία της στέψης, αλλά ορισμένες ομάδες καλεσμένων προσεγγίζονται εκ των προτέρων, προκειμένου να είναι γνωστό εάν θα παραστούν.

Το ζήτημα της πρόσκλησης και το αν θα παραστούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ακολουθεί τις αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά του για εντάσεις με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι κάνει αναφορά σε μια διαμάχη με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος ως Πρίγκιπας της Ουαλίας είναι πιθανό να έχει κάποιο ρόλο στην τελετή στέψης.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του για τα απομνημονεύματά του, ο πρίγκιπας Χάρι είχε αρνηθεί να πει εάν θα παρευρεθεί στη στέψη του πατέρα του , λέγοντας: «Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους».

The Duke and Duchess of Sussex have been invited to the coronation of King Charles III, according to Prince Harry's spokesperson pic.twitter.com/7pXHrHwMJx

CNN (@CNN) March 6, 2023

Κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν δεν ήταν μέρος των εμφανίσεων στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ. 

Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη το Σάββατο, ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι πάντα «αισθανόταν ελαφρώς διαφορετικός» από τα άλλα μέλη της οικογένειάς του – και ότι η αείμνηστη μητέρα του, Νταϊάνα, ένιωθε το ίδιο.

Προέκυψε επίσης την περασμένη εβδομάδα ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage, τη βάση του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Γουίνδσορ.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αll Star: Κατερίνα Καινούργιου κατά Ελευθερίας Ελευθερίου – «Πόσο κατίνα, ντροπή»

Ρίκα Διαλυνά: Αποκαλύπτει αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις – Τι απαντά όταν τη ρωτούν την ηλικία της

Ελένη Γερασιμίδου για τον χωρισμό της κόρης της: «Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων – Στο καλό να πάει» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, Μέγκαν, Καρόλου Γ’ Video,chari, megkan, karolou g’ Video