Ο Μπάιντεν σκόνταψε (ξανά) ανεβαίνοντας τη σκάλα του Air Force One (Videos)

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν αντιμετώπισε για άλλη μια φορά πρόβλημα με τη διατήρηση της ισορροπίας του την Τετάρτη, καθώς σκόνταψε τα σκαλιά του Air Force One αναχωρώντας από την Πολωνία όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη.

Ο Μπάιντεν, 80 ετών, έπεσε προς τα εμπρός περίπου στα μισά της σκάλας, καθώς προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος. Ο πρόεδρος σύντομα σηκώθηκε και συνέχισε προς την πόρτα, ενώ στη συνέχεια γύρισε και χαιρέτισε πριν μπει στην καμπίνα του αεροπλάνου.

JUST

IN – Biden stumbled and fell forward while going up the main stairs of Air Force One departing Warsaw, Poland pic.twitter.com/5w2FJpRcjW

Insider Paper (@TheInsiderPaper) February 22, 2023

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος πέφτει προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο Air Force One. Τον Μάρτιο του 2021, ο Μπάιντεν σκόνταψε δύο φορές πριν καταφέρει να επιβιβαστεί. Εκείνη την εποχή, η τότε αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιέρ, είπε πως ευθυνόταν μια αιφνίδια ριπή ανέμου για την προεδρική πτώση.

New footage of Biden falling down the stairs while leaving Warsaw. pic.twitter.com/RrMvvE9uNz

— War Monitor (@WarMonitors) February 22, 2023

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Μπάιντεν φάνηκε να χάνει για λίγο την ισορροπία του καθώς ανέβαινε τα σκαλοπάτια του Air Force One στην αεροπορική βάση Andrews καθ’ οδόν προς το Ιλινόις. Σε εκείνη την περίπτωση, ο πρόεδρος πιάστηκε εγκαίρως από την κουπαστή για να αποτρέψει μια πτώση. 

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με την «αυγή του σύμπαντος»: Το James Webb ανακάλυψε 6 γαλαξίες που… δεν θα έπρεπε να υπάρχουν (Photo/Video)

Γερμανοί πολιτικοί ζητούν την ακύρωση της συναυλίας του Roger Waters

Φιέστα Πούτιν για τους Ρώσους στρατιώτες σε κατάμεστο στάδιο στη Μόσχα – «Όταν είμαστε μαζί, δεν έχουμε ίσους» (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάιντεν, Air Force One Videos,bainten, Air Force One Videos