Ο Ανδρουλάκης, ο Σέρμπος και το… λάθος που διορθώθηκε

Από τον Ιούλιο είχαν να μιλήσουν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο παραιτηθείς από την θέση του συμβούλου Εξωτερικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Σέρμπος.

Για εμάς η είδηση δεν έσκασε ξαφνικά, αφού ήδη είχαμε γράψει από το φύλλο του «Ποντικιού» της 18ης Αυγούστου ότι ο Σέρμπος έπαψε πια να βγαίνει στα ΜΜΕ εκπροσωπώντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τις διεθνείς

εξελίξεις. Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Δημοκρίτειο άφησε υπόνοιες για διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν βρήκε τον χώρο που αναζητούσε στο ΠΑΣΟΚ. Όπως μας πληροφορούν οι πηγές μας, ο γνωστός καθηγητής ήθελε να είναι πιο παρεμβατικός στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, πράγμα όμως που δεν του επέτρεπε το κόμμα.

Το παρελθόν του Σέρμπου με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ίσως να μην τον βοήθησε να ενταχθεί «ψυχή τε και σώματι» στο ΠΑΣΟΚ. Επειδή μας αρέσει να τα γράφουμε όλα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο για «επιπόλαιη» κίνηση του Νίκου Ανδρουλάκη να τον διορίσει σύμβουλο. 

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου «αδειάζει» Κυρανάκη

Μπακογιάννη: «Ο Κυριάκος βγήκε καλύτερος απ’ό,τι περιμέναμε – Κανείς δεν ήξερε ότι είχε τέτοιες ηγετικές ικανότητες» (video)

Εξεταστική: Σε ποιους βουλευτές έδωσε συγχαρητήρια το Μέγαρο Μαξίμου

Keywords
Τυχαία Θέματα