Ο Άδωνις πιάστηκε «στα πράσα»: Ανάρτησε τέσσερις... μπαγιάτικες φωτογραφίες από φθορές σε κατειλημμένα σχολεία (Photos)

Πολιτική

 

Με κάθε είδους μέσο επιχειρεί η κυβέρνηση να καθυποτάξει τον αγώνα των μαθητών για καλύτερη και πιο ασφαλή εκπαίδευση με περισσότερους εκπαιδευτικούς, αίθουσες, καθαρίστριες και χρήματα για τις ανάγκες των σχολείων.

Μετά τους εισαγγελείς, την αστυνομία, τους «αγανακτισμένους γονείς» αλλά και δημάρχους, τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για να … παραπληροφορήσει και αυτός με τη σειρά του τον κόσμο που τον ακολουθεί στα social media,

δημοσιεύοντας ως τωρινές τέσσερις παλαιότερες φωτογραφίες με σχολεία που έχουν υποστεί φθορές μετά από κατάληψη. Κι άλλη φορά ο υπουργός έχει «πιαστεί» να κάνει πρόχειρες αναρτήσεις με φωτό «ό,τι βρει» από το google search, αλλά εδώ μάλλον υπάρχει σκοπιμότητα.

Καθώς ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε τέσσερις φωτογραφίες, από το 2007, το 2017, το 2019 και το 2020 (Φεβρουάριο) προκειμένου να κάνει την ανάρτησή του πιο πειστική για τις καταστροφικές καταλήψεις. Επομένως το τετράκις εξαμαρτείν δύσκολο να πιστέψουμε ότι έγινε από λάθος.

Για να μην μπερδεύεστε τα παιδιά που έκαναν κατάληψη και άφησαν τα σχολεία τους σε αυτή την κατάσταση, «το έκαναν διότι αγωνίζονταν για καλύτερο σχολικό περιβάλλον»...φθάνει με την υποκρισία της Αριστεράς! pic.twitter.com/HIcItDwYmp

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 5, 2020

Δειτε όμως πότε δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά οι εν λόγω φωτογραφίες...

 

Άδωνις ΓεωργιάδηςκαταλήψειςμαθητέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα