Ο Άδωνις και οι «φρουροί» της (φαρμακευτικής) κάνναβης

Το νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η συμβολή του Καρανίκα…

«Κωλοτούμπα» ολκής από τον υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης και προς τιμήν του που αναγνώρισε την επένδυση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η υποστήριξη του συγκεκριμένου νομοσχεδίου όμως δεν είναι οne man show. Ήδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις από άλλους υπουργούς του κυβερνητικού σχήματος. Ο Μάκης Βορίδης

ποτέ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, ποντάροντας φυσικά σε ένα πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο.

Έτσι, την επικοινωνιακή και κοινοβουλευτική υποστήριξη του νομοσχεδίου για τη φαρμακευτική κάνναβη ανέλαβαν κατόπιν εντολής της ηγεσίας της ΝΔ δέκα βουλευτές, που θα πλαισιώσουν τον αρμόδιο Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη στην Ολομέλεια, αφού μέχρι το βράδυ της Πέμπτης ουδείς πλην του Υπουργού ήθελε να περάσει τη βάσανο.

Πρώτος από την κυβερνητική πλειοψηφία μίλησε υπέρ του μέχρι πρότινος «χασίς» ο βουλευτής Έβρου, Τάσος Δημοσχάκης, ο οποίος είναι πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το λόγο θα λάβει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος λίγες μέρες μετά τις εκλογές είχε κάνει την επική δήλωση πως τα γραφεία στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν «γεμάτα χασισοκαπνό», προκαλώντας τα αντανακλαστικά κάποιου αν μη τι άλλο απίθανου εισαγγελικού λειτουργού.

Οι υπόλοιποι γαλάζιοι βουλευτές που ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής για τη φαρμακευτική κάνναβη είναι οι Φίλιππος Φόρτωμας, Αθανάσιος Λιούπης, Περικλής Μαντάς, Βασίλειος Γιογιάκας, Βασίλειος Βασιλειάδης, Μάξιμος Σενετάκης, Θέμις Χειμάρας και Στράτος Σιμόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Ερώτηση Λοβέρδου στον Τσιάρα για την υπόθεση Βαληράκη

Ο λόγος που η Γεννηματά φόρεσε μωβ σακάκι στη Βουλή

Τρεις τύποι του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού από την 1η Ιουλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις,adonis