Ο Spiderman και μια ολόκληρη πόλη, έδωσε χαρά και ανακούφιση σε 6χρονο κοριτσάκι με καρκίνο (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η μικρούλα λατρεύει τον Spiderman. Πιστεύει ότι είναι φίλοι αφού και αυτή έχει ραδιενεργό αίμα (από τις χημειοθεραπείες)…

Καθημερινά στο νοσοκομείο του Έντμοντον στην Αλμπέρτα, όπου νοσηλεύεται και κάνει αγωγή με χημειοθεραπείες, η 6χρονη έλεγε στους γονείς της ότι κάποια στιγμή θα την επισκεφτεί ο Spiderman. Τους δένουν πολλά πράγματα, είπε, και κυρίως το γεγονός ότι και οι 2 έχουν ραδιενεργό αίμα να

κυλά στις φλέβες τους.

Οι γονείς προκειμένου να κάνουν το όνειρο της κόρης τους πραγματικότητα, ήρθαν σε επικοινωνία με το Children's Wish Foundation του Καναδά και τους είπαν την ευχή της 6χρονης κορούλας τους. Αμέσως στήθηκε ένα πραγματικά χολιγουντιανό σκηνικό. Την ημέρα που ο Spiderman θα την επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, είχε κανονιστεί σε συνεργασία με την αστυνομία να γίνει μια απαγωγή.

Ο Spiderman μπήκε στο δωμάτιο της μικρούλας, η οποία μόλις είδε τον ήρωα των ονείρων της, σηκώθηκε από το κρεβάτι και έπεσε στην αγκαλιά του. «Το ήξερα ότι υπάρχεις και με ακούς, το ήξερα ότι θα έρθεις» του είπε και δεν τον άφηνε στιγμή από την αγκαλιά της.

Έκαναν βόλτα στους διαδρόμους του νοσοκομείου, και η 6χρονη με υπερηφάνεια έδειχνε τον φίλο της στους χαμογελαστούς γιατρούς και τις νοσοκόμες. Κάποια στιγμή ο Spiderman, της είπε να ντυθεί να πάνε μια βόλτα. Και εκεί αρχίζει η συμμετοχή της αστυνομίας.

Μέσα στο δωμάτιο της μικρής εμφανίσθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Ντον Άιβενσον: «Spiderman σε χρειαζόμαστε κάποιοι κακοί απήγαγαν τον αρχηγό της ομάδας χόκεϊ της πόλης μας, τον Άντριου Φέρενς. Τι λες μικρή θα βοηθήσεις τον άνθρωπο αράχνη;»

Η 6χρονη δεν πίστευε στα μάτια της. «Φυσικά» ψέλλισε με χαρά. «Μισό λεπτό» είπε τότε ο Spiderman, «Για να έρθει μαζί μου θα πρέπει να είναι ντυμένη και εκείνη σαν εμένα» και άνοιξε μια σακούλα και έδωσε στη μικρή μια παιδική στολή ανθρώπου αράχνης. Η μικρή ντύθηκε, ο Spiderman την πήρε αγκαλιά και βγήκαν στο προαύλιο του νοσοκομείου, όπου υπήρχαν περιπολικά με τους φάρους αναμμένους.

Προηγουμένως το Children's Wish Foundation, είχε στήσει ειδικές τροχαλίες, και σχοινιά, και η έξοδος του Spiderman με τη μικρή στην αγκαλιά, έγινε εναερίως, σαν να πετούσε ιστό ο άνθρωπος αράχνη.

Βγήκαν έξω και τελικά βρήκαν και έσωσαν τον αρχηγό της ομάδας χόκεϊ της πόλης τους. Το όνειρο της μικρής έγινε πραγματικότητα…

6χρονή με καρκίνοπαιδικός καρκίνοςSpidermanΚαναδάςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα