Ο Lenny Kravitz ποζάρει ημίγυμνος στα 56 του (Photos | Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

O Lenny Kravitz ζει στις Μπαχάμες σε ένα τροχόσπιτο, έχει δικό του κήπο όπου καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά και γυμνάζεται καθημερινά έξω στην φύση.

Είναι χορτοφάγος, αποφεύγει την ζάχαρη και τρώει κυρίως ωμά λαχανικά. Οταν θέλει να φάει κάτι εκτός προγράμματος, τρώει ψωμί, μακαρόνια και pancakes. Ο Lenny Kravitz φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του «Men's Health» για το τεύχος Νοεμβρίου και μάλιστα το περιοδικό ταξίδεψε μέχρι τις Μπαχάμες για να δείξει στους θαυμαστές του μουσικού την καθημερινότητά του.

«Κάνατε τόσο δρόμο για να σας δείξω το ψυγείο μου και το γυμναστήριό μου;» αναφέρει ο ροκ τραγουδιστής στην έναρξη του βίντεο.

Ο ταλαντούχος μουσικός έχει αποκτήσει ένα σώμα που θα το ζήλευε κάθε άντρας, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής (τρώει κυρίως ωμές τροφές) και γυμναστικής. Γυμνάζεται καθημερινά έξω στην φύση έχοντας τον personal trainer του σε βιντεοκλήση. Κάνει βάρη καθισμένος σε έναν κορμό ενός δέντρου και του αρέσει να κάνει sup στη θάλασσα και ποδήλατο στην φύση. Οδηγεί έναν σκαραβαίο και έχει για παρέα τα δύο του σκυλιά.

Το περιοδικό «Men's Health» τον αποκαλεί «απόλυτο Θεό του ροκ» και δεν έχει άδικο.

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

At age 56, @lennykravitz is still the ultimate rock god and a divorced dad who actually gets along with his ex (and everyone around him). He didn’t choose to go into seclusion, but it’s only made him stronger. Click the link in bio to read our November cover story starring Lenny Kravitz. : @markseliger⁣ : @pappademas⁣ Fashion Director: @tedstaffordstyle⁣ Grooming: @lovingyourhair⁣ EIC: @richdorment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Men's Health (@menshealthmag) στις 1 Οκτ, 2020 στις 5:57 πμ PDT

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

1:11pm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz) στις 14 Αύγ, 2020 στις 10:12 πμ PDT

    
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

Giving thanks and praise for a new day.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz) στις 30 Ιούλ, 2020 στις 9:01 πμ PDT

Πηγή: bovary.gr

Lenny KravitzφωτογραφίεςημίγυμνοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα