Ντόντσιτς: Το τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε την Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο 18χρονος άσος της Ρεάλ μιλάει για τη μεγάλη αναμέτρηση, τη νίκη με τη Φινλανδία και τους παίκτες που ξεχωρίζει στην Ελλάδα:

-τη νίκη επί της Φινλανδίας: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία καταπληκτική αλλά πιεστική για τον αντίπαλο, δηλαδή για μας, ατμόσφαιρα. Αρχίσαμε πολύ καλά, παίξαμε δυνατή άμυνα, αλλά η Φινλανδία πάλεψε μέχρι το τέλος και διεκδίκησε τη νίκη. Απέδειξε ξανά πως είναι πολύ

καλή ομάδα, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε ξανά. Ο Ράντολφ έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Μάρκανεν στην τελευταία φάση και κρατήσαμε το προβάδισμα, αλλά όλοι προσέφεραν για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε. Ειδικά στην άμυνα, που θεωρώ πως ήταν το κλειδί και από εκεί πρέπει να ξεκινάμε", είπε στο sportfm.gr και συνέχιζε αναφερόμενος…

-στο σημερινό αγώνα με την Ελλάδα: "Είναι μία ακόμη πρόκληση για μας. Η Ελλάδα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Πρόκειται μια εξαιρετική ομάδα, με σπουδαίους παίκτες που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο και θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Συν τοις άλλοις προέρχεται από ήττα και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη αφού θα θέλει να αντιδράσει. Υπάρχει και η κόπωση στη μέση, καθώς εμείς παίζουμε μετά από περίπου 18 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα. Όμως η κούραση είναι κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες. Το σίγουρο είναι πως θα παλέψουμε για τη νίκη. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στο Ευρωμπάσκετ".

-τους παίκτες που θεωρεί πιο επικίνδυνους από την Ελλάδα: "Ποιον να πρωτοπώ… Θα έλεγα τον Καλάθη και τον Πρίντεζη. Είναι πολύ καλοί παίκτες, με μεγάλη εμπειρία από κορυφαίες διοργανώσεις. Τους έχουμε αντιμετωπίσει οι περισσότεροι από μας πολλές φορές στην Ευρωλίγκα. Όλοι όμως οι παίκτες της ελληνικής ομάδας θέλουν προσοχή. Δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτούς τους δύο, γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά".

Πηγή: eurohoops.net

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα