Ντελιβεράδες μαχαιρώθηκαν για μια παραγγελία στη Βούλα

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ντελιβεράδων με μαχαιρώματα, μπουνιές και κλωτσιές, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Βούλας.

Οι δυο διανομείς του εστιατορίου, ένας 43χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Αλβανός, «έπαιξαν μπουνιές» με φόντο το μοίρασμα των παραγγελιών με αποτέλεσμα ο 43χρονος να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο και να μαχαιρώσει τον 33χρονο έξω στο δρόμο στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος και διερχόμενων πολιτών.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στις 6 Φεβρουαρίου

όταν μέσα στο κατάστημα, μετά από φραστικό επεισόδιο για τη διανομή μιας παραγγελίας οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 33χρονου Αλβανού ντελιβερά με μαχαίρι.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, προσήγαγαν τον δράση στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης ενώ το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα” για την περιποίηση των τραυμάτων του χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στις απολογίες τους ο μεν δράστης είπε ότι ο 33χρονος Αλβανός το “έπαιζε” αφεντικό και ήθελε να κανονίζει τις παραγγελίες το δε θύμα ότι μετά τη διαφωνία τους ο 43χρονος Έλληνας του επιτέθηκε με μαχαίρι με ιδιαίτερη μανία.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε σουγιάς στο αυτοκίνητο του 22χρονου που παραδόθηκε

Πάτρα: Ανακοίνωση της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών – «Κακόβουλες οι προσπάθειες ενοχοποίησής μας»

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου – «Εύχομαι η κόρη μου όταν πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα