Νταϊάνα: Δίχασε το άγαλμα της πριγκίπισσας – «Βλοσυρό» χωρίς το χαμόγελό της (Videos)

Διχασμό φαίνεται ότι προκάλεσαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της Νταϊάνα την ημέρα που αν ζούσε θα έκλεινε τα 60 της χρόνια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εκτιμούν ότι ο γλύπτης Ίαν Ρανκ Μπρόντλεϊ δεν κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» τη λάμψη που εξέπεμπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο ήταν εν ζωή, εστιάζοντας στην απουσία του χαμόγελου από το πρόσωπό της και χαρακτηρίζοντας το τελικό αποτέλεσμα του έργου «βλοσυρό».

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτό δεν είναι ένα ωραίο άγαλμα της Νταϊάνα» σχολίασε

ενδεικτικά στα social media ο δημοφιλής δημοσιογράφος και πρώην παρουσιαστής της διάσημης εκπομπής«Good Morning Britain».

Let’s be honest – it’s not a great statue of Diana. pic.twitter.com/V8KZkbDmFF

— Piers Morgan (@piersmorgan) July 1, 2021

Βέβαια, τα δύο της παιδιά, ο Χάρι και ο Ουίλιαμ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, καθώς εκείνοι ήταν που παρήγγειλαν το έργο αυτό το 2017.

VIDEO: Statue of Princess Diana unveiled by sons.

Princes William and Harry unveil statue of their late mother Diana, Princess of Wales, on what would have been her 60th birthday. Sculptor Ian Rank-Broadley says he listened to the princes and that it was a collaborative effort” pic.twitter.com/wpW9nmFUoQ

AFP News Agency (@AFP) July 2, 2021

Ο γλύπτης που επιλέχθηκε έχει στενούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, έχοντας φιλοτεχήσει διάφορα έργα για την ίδια τη Βασίλισσα, μεταξύ των οποίων το ομοίωμα του προσώπου της στα κέρματα της Βρετανίας.

Ο ίδιος έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι συνεργάστηκε στενά και με τους δύο γιους της Νταϊάνας προκειμένου να εμπνευστεί. Στην ουσία αυτοί ήταν που τον καθοδήγησαν, με το ντύσιμό της να προέρχεται από μία αγαπημένη φωτογραφία του Χάρι.

The first photos of the commemorative statue of Princess Diana have been released. Princes William and shared their reactions to the touching tribute with sculptor Ian @RankBroadley and their late mother’s siblings, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale and Charles Spender. pic.twitter.com/n3T5GfI5uC

— Omid Scobie (@scobie) July 1, 2021

Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν σε κλειστό κύκλο, εξαιτίας της πανδημίας. Τα αδέλφια συνοδεύονταν από τους θείους τους και αδέλφια της αδικοχαμένης Νταϊάνα, ενώ τόσο η Βασίλισσα όσο και οι σύζυγοι των αδελφών της απουσίαζαν.

Το σημείο στο οποίο τοποθετήθηκε το άγαλμα είναι ο κήπος Σάνκεν (Sunken), στο παλάτι Κένσιγκτον, καθώς αποτελούσε το αγαπημένο μέρος της ίδιας.

Ουίλιαμ και Χάρι ήταν ευδιάθετοι, ενώ η συγκίνησή τους εμφανής.

«Σήμερα, για τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της – ποιότητες που την μετέτρεψαν σε δύναμη του καλού σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους.

Prince William and Prince Harry reunited briefly to unveil a statue of their mother, Princess Diana, on what would have been her 60th birthday.

“Every day, we wish she were still with us,” the brothers said in a rare joint statement. https://t.co/26IGxZSqOD pic.twitter.com/cALMO8pUxr

— The New York Times (@nytimes) July 1, 2021

Παρά το ρήγμα στη σχέση τους, οι δυο τους χαμογελούσαν συχνά κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ έμοιαζαν άνετοι μεταξύ τους.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν μαζί, μετά την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Τότε, δεν είχαν καταφέρει να κρύψουν την απόσταση που τους χωρίζει έπειτα από τη συνέντευξη στην οποία ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν τις διαταραγμένες σχέσεις τους με το παλάτι.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει τις φήμες ο Σπύρος Φωκάς: «Αντέχω, δεν πεθαίνω ακόμα»

Μπίμπι Ρέτζα: «Ας… κανονικοποιήσουμε τα 75 κιλά» (Video)

Πέμυ Ζούνη: Υπήρχε βεβαιότητα στον χώρο ότι αν δεν κάτσεις στον άλλο δεν θα κάνεις καριέρα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταϊάνα, Δίχασε, – Βλοσυρό, Videos,ntaiana, dichase, – vlosyro, Videos