Νότης Μαυρουδής: Οργή από τον γιο του – «Ακροβολισμένοι παπαράτσι επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας»

Την οργή του για τους «δημοσιογράφους» που περικύκλωσαν το εξοχικό της οικογένειας, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Νότης Μαυρουδής, εξέφρασε με ανάρτηση στο Facebook, ο γιος του συνθέτη, Χάρης.

«Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Χάρης Μαυρουδής.

Η ανάρτηση

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι “δημοσιογράφοι” δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι “δημοσιογράφοι” γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Όπως ενημερωσε σε άλλη ανάρτησή ο γιος του Νότη Μαυρουδή, η πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη θα τελεστεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί, ενώ στη μία το μεσημέρι θα λάβει χώρα η αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων αντί στεφάνων, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά μουσικών οργάνων για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Διαβάστε επίσης:

Νότης Μαυρουδής: Η «προφητική» τελευταία ανάρτηση δύο μέρες πριν το αναπάντεχο τέλος

Νότης Μαυρουδής: Σοκ και θλίψη για τον θάνατό του – Πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον σπουδαίο συνθέτη (photos/videos)

Τσίπρας για Νότη Μαυρουδή: Έδωσε στην Αριστερά το δικό του χρώμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Keywords
Τυχαία Θέματα