Νηπιαγωγός κάνει μάθημα ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Κέλι Κλάιν είναι νηπιαγωγός στη Μινεσότα των ΗΠΑ, η οποία διδάσκει μέσω τηλεκπαίδευσης τους μαθητές της ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες παλεύοντας με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η νηπιαγωγός αρνείται να λάβει αναρρωτική άδεια κατά την περίοδο των θεραπειών και κάνει διαδικτυακά το μάθημα με τους μαθητές της, μιλώντας τους και διαβάζοντάς τους παραμύθια από την κλινική. Έτσι, τα παιδιά δεν χάνουν επαφή με την αγαπημένη τους δασκάλα παρά τις δυσκολίες της πανδημίας και τους περιορισμούς

της χημειοθεραπείας.

«Είχα πρωτοδιαγνωστεί πριν πέντε χρόνια και τότε πήρα άδεια επειδή ήμουν πολύ άρρωστη» δήλωσε η Κλάιν στο αμερικανικό δίκτυο CBS. «Μου είχε λείψει η διδασκαλία τόσο πολύ» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσουν οι τέσσερις – πέντε ώρες από το να μιλά κανείς σε 5χρονα. Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Με κάνει να χαμογελώ».

Η Κλάιν λέει πως θέλει να διδάξει όλους τους μαθητές της πως ακόμα και όταν κάποιος δίνει μάχη με τον καρκίνο, μπορεί να καταφέρει υπέροχα πράγματα.

«Είναι πραγματικά εύκολο να σκεφτεί κανείς ‘γιατί σε μένα’ και νομίζω πως, αν δεν είχα ένα μάτσο πεντάχρονα να τα διδάσκω καθημερινά, θα περνούσα κι εγώ πολύ χρόνο σκεπτόμενη ακριβώς αυτό. Οι μαθητές μου, μού δίνουν δύναμη» κατέληξε.

νηπιαγωγόςκαρκίνος ωοθηκών ΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα