Νίκος Μουτσινάς και ΣΚΑΪ μαζί και του χρόνου

MEDIA

 

Ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΪ καθώς λήγει στο τέλος της σεζόν, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν δώσει τα χέρια σε πολύ καλό κλίμα.

Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρίσκεται στην κορυφή της μεσημεριανής ζώνης, οπότε ήταν αναμενόμενο οι δυο πλευρές να τα βρούνε και να συμφωνήσουν και για την επομένη χρονιά!

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης με την ευφάνταστη - κεφάτη εκπομπή, αποτέλεσαν μονόδρομο για το κανάλι του Φαλήρου στο να συμφωνήσουν, προφορικά σε πρώτο βαθμό για την ανανέωση της συνεργασία τους!

Πολλοί

θα ήθελαν εντάξουν στο πρόγραμμα των σταθμών τους, τον Νίκο Μουτσινά ώστε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, όμως το κανάλι του Φαλήρου επισπεύδει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μπορεί οι υπόγραφες να μην έχουν πέσει ακόμη αλλά είναι θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό.

Έτσι το «για πάντα παιδί και οι συνεργάτες τους θα συνεχίσουν να μας φτιάχνουν την διάθεση, με το κέφι τους, την σάτιρα τους, τις καλοδουλεμένες ατάκες και το τραγούδι».

Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να έχει «Καλό μεσημεράκι» αν δει κανείς τους πίνακες τηλεθέασης, αφού είναι ο κυρίαρχος της ζώνης του σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά!

Νίκος ΜουτσινάςΚαλο ΜεσημεράκιΣΚΑΪHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα