Νίκος Μακρόπουλος στον Αρναούτογλου: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για μένα που ξεκινούσε με την κηδεία μου» (Video)

Για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- τόσο σε ευτράπελα που του έχουν συμβεί όσο και σε πάθη που αποφάσισε να αφήσει πίσω του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θαυμάστριά του έγραψε βιβλίο στο οποίο ο ίδιος δε βρισκόταν στη ζωή.

«Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία

μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα του θανάτου ο ίδιος δηλώνει συνειδητοποιημένος.

«Το τέλος δεν το φοβάμαι, είμαι συνειδητοποιημένος αλλά δεν παύει, όσο περνούν τα χρόνια κι είσαι πάνω από τα 50, να πλησιάζεις και να θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα, χωρίς να έχεις εκκρεμότητες» επισήμανε.

«Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι – Τα πάθη… ξυπνούν»

Ο Νίκος Μακρόπουλος δε δίστασε να μιλήσει όμως και για τα διάφορα πάθη του, τονίζοντας ότι αυτά μπορεί κάποιος να τα μετριάσει, όμως στην πραγματικότητα απλά θα τα «κοιμίσει», δε θα τα εξαφανίσει, καθώς μπορούν να επανέλθουν ανά πάσα στιγμή.

«Δεν αλλάζουν πολύ οι άνθρωποι. Ο άνθρωπος παλεύει να μετριάσει τα πάθη του. Τα πάθη είναι σαν το άσθμα δεν καταπολεμούνται ποτέ αλλά δεν ξέρεις πότε θα ξυπνήσουν»

Διαβάστε επίσης:

Aντετοκούνμπο: Πώς θα ονομάσει τον δεύτερο γιο του και τι ζήτησε από τον κόσμο

Lady Gaga: Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του «House of Gucci»

Ο Χρήστος Κυριαζής «είχε κλάψει» για τον έρωτά του με τη Βάνα Μπάρμπα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Μακρόπουλος, Αρναούτογλου, Θαυμάστρια, Video,nikos makropoulos, arnaoutoglou, thavmastria, Video