Νικολούλη για Κούγια: «Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν» (Video)

Έμμεση απάντηση στον Αλέξη Κούγια μέσα από την εκπομπή της έδωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Σχολιάζοντας όσα ανέφερε σε βάρος της, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η δημοσιογράφος είπε: «Λένε ότι έχουμε βοηθήσει κι έχουμε συμβάλει στο να εξιχνιάσουμε 26 δολοφονίες αυτά τα χρόνια, άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε. Δεχτήκαμε μία επίθεση κι εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα».

»Και τι δεν είπε, γιατί τολμήσαμε να φέρουμε την άλλη άποψη. Να ακούσουμε τον προϊστάμενο

της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ένα κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμούς. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς», συνέχισε.

«Και μου λένε όλοι “γιατί δεν απαντάς;”. Να απαντήσω τι; Την απάντηση τη δίνετε εσείς, οι τηλεθεατές, που παραμένετε πιστοί 28 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι, αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και τους συγγενείς. Τι να πω τώρα εγώ; Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο;».

«Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε. Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν σε τέτοιο βαθμό», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Παρασκευής: Σε ποιες εκπομπές μοιράστηκε το κοινό του Survivor;

Εφημερίδες: Οι τίτλοι των σημερινών πρωτοσέλιδων (Video)

Μαγνητίζει βλέμματα και προτιμήσεις το Ionian TV

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νικολούλη, Κούγια, Δεν, Video,nikolouli, kougia, den, Video