Νικόλ Έγκερτ: Συγκλονίζει η ηθοποιός του Baywatch για τον καρκίνο μαστού – Με πιάνει πανικός και λέω «βγάλτε το από μέσα μου»

Με καρκίνο του μαστού σταδίου 2 διαγνώστηκε η Νικόλ Έγκερτ, έναν μήνα πριν, όπως αποκάλυψε η ίδια, ενώ παραδέχεται ότι υπάρχουν στιγμές που χάνει την ψυχραιμία της.

Η 51χρονη, σήμερα, ηθοποιός του «Baywatch» που υποδυόταν τη ναυαγοσώστρια για δύο σεζόν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά διηγήθηκε ότι έπειτα από απότομη αύξηση κιλών και έναν ισχυρό πόνο, απευθύνθηκε σε γιατρό, με τις απαραίτητες εξετάσεις να εντοπίζουν όγκο στο στήθος.

‘Baywatch’ star Nicole Eggert, 51, diagnosed with breast

cancer: ‘I’m just doing everything I can not to spiral’ https://t.co/Qj2zxHumps pic.twitter.com/GbT8i3bkhF

New York Post (@nypost) January 9, 2024

«Πραγματικά με σφυροκοπούσε και με πονούσε. Πήγα αμέσως στον γιατρό μου και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το κοιτάξω. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να κλείσω ραντεβού. Όλα ήταν κλεισμένα. Έτσι έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να το κάνω».

Η ηθοποιός θυμάται ότι πήρε 11 κιλά μέσα σε τρεις μήνες και είχε «τρομερό πόνο» στον αριστερό της μαστό τον Οκτώβριο, ωστόσο, αρχικά υπέθετε ότι επρόκειτο για πρώιμα σημάδια εμμηνόπαυσης.

Μετά από μια μαστογραφία και τρεις βιοψίες, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ηθοποιός είχε καρκίνο στον μαστό. 

«Αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο για μένα. Προσπαθώ να παραμείνω θετική. Διαβάζω θετικά μηνύματα και αυτό με βοηθάει να το ξεπεράσω. Τον αισθάνομαι σίγουρα. Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Οπότε το θέμα είναι αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν την επέμβαση, ή αν μπορούν να κάνουν την επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία. Με πιάνει πανικός και λέω, βγάλτε το από μέσα μου. Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, είναι μέσα μου. Μεγαλώνει και είσαι σαν να θέλεις να το βγάλεις έξω» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Σοφιανός για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό» (Video)

Γουίλεμ Νταφόε: Έλαβε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας – Μια μέρα μετά τον θρίαμβο του «Poor Things» στις Χρυσές Σφαίρες (Video)

Αιμίλιος Χειλάκης: «Καταστράφηκα οικονομικά δυο φορές – Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι κάποιος» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νικόλ Έγκερτ, Συγκλονίζει, Baywatch,nikol egkert, sygklonizei, Baywatch