Νίκαια: Οικιακή βοηθός νάρκωσε τον ηλικιωμένο που πρόσεχε και του έκλεψε τη σύνταξη (Video)

Η γυναίκα παρουσιάστηκε στην οικογένεια ως «οικιακή γηροκόμος». Ήταν πρόσχαρη, χαμογελαστή, έμοιαζε να νοιάζεται για τον ηλικιωμένο και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένεια του που την προσέλαβε.

Και τότε μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο της. Περίμενε πότε ο 82χρονος που φρόντιζε θα πάρει τη σύνταξη του. Τότε τον νάρκωσε, του την έκλεψε και εξαφανίστηκε. «Ξαφνικά ύστερα από μία – μιάμιση ώρα, μας κάλεσε η σπιτονοικοκυρά της πολυκατοικίας, που νοικιάζει το σπίτι στους γονείς μου, και είπε ότι ο πατέρας μου είναι πεσμένος στον διάδρομο του σπιτιού με την πόρτα ανοιχτή, η μητέρα μου είχε

βγει έξω χτυπούσε τις πόρτες τρομοκρατημένη με αυτό που είδε», περιγράφει ο γιος του θύματος στο Mega.

Και συνεχίζει: «Βρήκαμε τον πατέρα μου, σχεδόν αναίσθητο στο χολ, πεσμένο, να μην μπορεί να μιλήσει καλά και να μην μπορεί να κουνηθεί. Μας μιλούσε, αλλά όπως μία εικόνα εγκεφαλικού, να το πω έτσι. Άρχισε να μας λέει τα χρήματα, ότι “μου λείπουν τα χρήματα”. Βρήκα το χαρτί της ανάληψης από την τράπεζα που είχε κάνει το ίδιο το πρωί και τα χρήματα αυτά έλειπαν και η οικιακή βοηθός είχε γίνει καπνός».

Ο 82χρονος άνδρας νοσηλεύεται πλέον στο Κρατικό της Νίκαιας με συμπτώματα εγκεφαλικού ενώ εν αναμονή βρίσκονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις που του έκαναν για να εντοπίσουν ποια ουσία του έριξε και τον νάρκωσε η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία.

Πάντως στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και ήδη ερευνούν παρόμοιες υποθέσεις με ηλικιωμένους για να συνδέσουν τη δράση της γυναίκας και εάν ενδεχομένως έχει κάνει κάτι παρόμοιο.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Και επίσημα στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς και Λάρισα

YouTube: «Ξηλώνει» τους αρνητές, «μπλόκο» στην παραπληροφόρηση για τα εμβόλια

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Το Πρωτοδικείο αποφασίζει εάν ο 54χρονος θα χρησιμοποιεί το επώνυμο του Μίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα