Νέος Δακτύλιος: Ποια οχήματα θα έχουν «ελευθέρας»- Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, υβριδικά οχήματα, αυτοκίνητα φυσικού αερίου και όλα όσα έχουν κινητήρα Euro 6 θα μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα στον Δακτύλιο της Αθήνας που τίθεται ξανά σε ισχύ από τις 25 Οκτωβρίου.

Ο τρόπος λειτουργίας του ανανεωμένου Δακτυλίου αλλά και ποιες κατηγορίες οχημάτων θα μπορούν να κυκλοφορούν ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Υπουργό Επικρατείας

Γιώργο Γεραπετρίτη. Σε αυτή συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από το ποια οχήματα θα επιτραπεί να κυκλοφορούν ελεύθερα στο Δακτύλιο στη σύσκεψη αποφασίστηκε και η αυστηροποίηση των ελέγχων της Τροχαίας για τους παραβάτες.

Προ ημερών, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής είχε ανακοινώσει την εκ νέου έναρξη λειτουργίας του Δακτυλίου, η εφαρμογή του οποίου είχε ανασταλεί λόγω της πανδημίας, επισημαίνοντας ότι θα κυκλοφορούν μόνο τα ηλεκτρικά οχήματα, ωστόσο είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο τροποποιήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Πυρήνας καταιγίδων» χτυπάει σφοδρά την Αττική (Video)

Έχτισαν «αυθαίρετο» μέσα στο Πολυτεχνείο – Παρέμβαση της αστυνομίας

Τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια

Keywords
Τυχαία Θέματα