Νέο βίντεο με τον βιαστή με το τατουάζ να μπαίνει στο αυτοκίνητο κοπέλας

Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τον δράστη στο Παλαιό Φάληρο να αποπειράται να βιάσει μια κοπέλα, μπαίνοντας ατάραχος μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η 24χρονη κοπέλα έχει σταματήσει με το αυτοκίνητό της σε διασταύρωση ενώ ο δράστης φαίνεται να πλησιάζει προς το όχημα, να μπαίνει μέσα και να κάθεται στην πίσω θέση ακριβώς στην πλάτη της κοπέλας.

Πρόκειται για τη γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχεια επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου στις 4 τα ξημερώματα για να πάει στη δουλειά της στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης είπε στη γυναίκα να ξεκινήσει για μια πιο ερημική περιοχή. Εκείνη κατάφερε ωστόσο να βρει την ψυχραιμία της και να σταματήσει μπροστά από μια καφετέρια που ήταν ανοιχτή και να ζητήσει βοήθεια.

Άρχισε να κορνάρει ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, αφού άλλαξε ρούχα όπως αποδεικνύεται, ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου ξαναχτύπησε, παρασέρνοντας με την απειλή μαχαιριού την 34χρονη σε παρκάκι πίσω από τη στάση λεωφορείου όπου και την βίασε. Στη συνέχεια την απείλησε να μην τολμήσει να τον καταγγείλει.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση την Τρίτη

Άγρια επίθεση σκύλου σε 13χρονο στο Λαγονήσι: Συγγνώμη ζήτησε ο ιδιοκτήτης του, «θα το σκότωνε το παιδί» δήλωσε ο παππούς του

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Είναι σκληρός κακοποιός, δεν είμαι το τέρας του Λoχ Νες» λέει η 38χρονη μέσα από τη φυλακή

Keywords
Τυχαία Θέματα