Νέο βίντεο της Χαμάς: Η Νόα Αργκαμάνι εφανίζεται να λέει ότι άλλοι δυο όμηροι σκοτώθηκαν από τον IDF

Νέο βίντεο με ομήρους της Χαμάς κάνει τον γύρο του διαδικτύο και προκαλεί ανησυχία. Σε συνέχεια του βίντεο με τους τρεις ισραηλινούς ομήρους, το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες Κυριακή, οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ – ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς – ανακοίνωσαν σήμερα τον θάνατο δύο εξ αυτών: του Γιόσι Σαράμπι και του Ιτάι Σβίρσκι.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύεται με σημερινή ημερομηνία (15/1/2024), η όμηρος Νόα Αργκαμάνι εμφανίζεται να λέει πως τραυματίστηκε από ισραηλινό πλήγμα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο Σαράμπι. Συμπληρώνει

ότι ο Σβίρσκι βρήκε επίσης τον θάνατο σε άλλη επίθεση.

BREAKING: HAMAS ANSWER THEIR GUESSING GAME VIDEO

The latest update from Hamas claims that two of the three hostages featured in their previous video are dead as a result of the Israeli bombing of Gaza.

The surviving hostage, Noa Argamani: "Stop this madness and bring us home… pic.twitter.com/HyQhthVuO7

Mario Nawfal (@MarioNawfal) January 15, 2024

Είχε προηγηθεί ένα άλλο μακάβριο βίντεο, στο οποίο Χαμάς υποστήριζε ότι θα αποκάλυπτε το βράδυ της Δευτέρας εάν τρεις όμηροι είναι ζωντανοί ή νεκροί – συμπεριλαμβανομένης της Αργκαμάνι, της οποίας η απαγωγή σόκαρε τον κόσμο.

«Τι πιστεύετε;»

Στο πρώτο βίντεο η ισλαμιστική οργάνωση ρωτούσε «τι πιστεύετε;» – αναφερόμενη στην τύχη των παρευρισκόμενων στο φεστιβάλ Nova, Νόα Αργκαμάνι, Γιόσι Σαράμπι, 53 ετών, και Ιτάι Σβίρσκι, 38 ετών. Ωστόσο στο νέο βίντεο η κοπέλα εμφανίζεται να λέει ότι οι άλλοι δύο Ισραηλινοί αιχμάλωτοι σκοτώθηκαν από «τα δικά μας χτυπήματα των IDF», αναφερόμενη στον ισραηλινό στρατό.

Μαίνεται ο πόλεμος, βαθαίνει η ανθρωπιστική κρίση

Παράλληλα, μετά από 100 μέρες πολέμου οι επιθέσεις του Ισραήλ στη νότια Γάζα δεν υποχωρούν, παρά τις δημόσιες εκκλήσεις των ΗΠΑ οι επιχειρήσεις πλέον να γίνουν πιο στοχευμένες.

Η πείνα, το κρύο και οι ασθένειες πολιορκούν επίσης τη Γάζα με τις ζωές χιλιάδων να απειλούνται από την ανθρωπιστική καταστροφή.

Την ίδια ώρα τεταμένη είναι η κατάσταση στην Ερυθρά Θάλασσα με τις ΗΠΑ να ανακοινώνουν ότι κατέρριψαν έναν πύραυλο των Χούθι, ενώ νέα επίθεση σε πλοίο έγινε στα ανοιχτά του Άντεν.

Διαβάστε επίσης:

Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη ως ύποπτη για κατασκοπεία υπέρ της KGB του Λουκασένκο

Τελ Αβίβ: Χαιρετίζει την επίθεση η Χαμάς – Δεν ανέλαβε την ευθύνη – Μια νεκρή και 17 τραυματίες

Βild: Η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία – Η Μόσχα θα κλιμακώσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο σε 18 μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Χαμάς, Νόα Αργκαμάνι, IDF,neo, chamas, noa argkamani, IDF