Νέο ντιμπέιτ, νέα… φαγούρα

Ντιμπέιτ πάλι στις 15 Ιουνίου, αλλά η αντιμετώπιση που του επιφυλάσσεται είναι μάλλον αυτή του «αναγκαίου κακού».

Αν και το προηγούμενο ντιμπέιτ ξεπέρασε κάπως τις προσδοκίες καθώς και ένας ιδιότυπος «διάλογος» υπήρξε, έστω πάσες και πινγκ πονγκ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, και το κοινό τελικά το είδε, παρά τον αγώνα Μίλαν – Ίντερ την ίδια ώρα σε μεγάλο κανάλι.

Μιλώντας πριν λίγες ημέρες στον Real FM ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε πως «θα είναι

3-4 ώρες χαμένες, όχι για τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά για τον κόσμο που θα παρακολουθεί», επειδή θα είναι ξανά «παράλληλοι μονόλογοι, χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής επιχειρηματολογίας» με περιορισμένο χρόνο για να δοθούν επαρκή στοιχεία, ή για να απαντηθεί κάτι που είπε άλλος αρχηγός πριν αρκετή ώρα, μαζί με την απάντηση στο κύριο ερώτημα, κλπ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά αξιοποιεί τη μη διεξαγωγή, και πάλι, του ντιμπέιτ μεταξύ των «δύο» Μητσοτάκη – Τσίπρα, υπό το επιχείρημα ότι ο Μητσοτάκης φοβάται πως θα αποκαλυφθούν πτυχές του προγράμματός του. Πάντως ορισμένοι στην Κουμουνδούρου θεωρούν πως η αντιπαράθεση αυτή για το ντιμπέιτ που έγινε δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι εκείνος που τα πήγε χειρότερα από όλους στο ντιμπέιτ, ο Γιάνης Βαρουφάκης, είναι και αυτός που έμεινε εκτός Βουλής…

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ορθοπεταλιές στον Χορτιάτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας

Τσίπρας: Άφησε λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών (Video)

Σε Βρυξέλλες και το Στρασβούργο το θέμα Μπελέρη από τον Νίκο Παπανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο,neo