Νέο κάλεσμα Ανδρουλάκη: «Επιλέγουμε το όνομά μας, οικοδομούμε ένα κόμμα ανοιχτό» (Video)

Με ένα μήνυμα στα Social Media απέστειλε κάλεσμα προς τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης.  

Ο Νίκος  Ανδρουλάκης καλεί τα μέλη του κόμματος στις κάλπες για το όνομα του κόμματος αλλά και για την «αναγέννηση της παράταξης».  

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό». Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε

το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», επισημαίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο μήνυμά του.  

«Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα», καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή τα μέλη του κόμματος θα αποφασίσουν το πλήρες όνομα ανάμεσα στο «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» και το «Κίνημα Αλλαγής».

Το ψηφοδέλτιο δόθηκε στην δημοσιότητα το πρωί της Παρασκευής. Όπως είναι σε θέση το «Ποντίκι» να γνωρίζει, σε δημοσκόπηση που έγινε ανάμεσα σε ψηφοφόρους και μέλη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει προβάδισμα το όνομα «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής».

Το σίγουρο είναι όμως όπως φαίνεται και το ψηφοδέλτιο ότι το logo θα είναι ο παλιός και γνωστός ήλιος του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες – Ξεκινούν στις 15 Μαΐου τα δρομολόγια

Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ: Αντικειμενική αναγκαιότητα η αυτοδύναμη κυβέρνηση

Κούβα: Έκρηξη στο ξενοδοχείο Saratoga στο κέντρο της Αβάνας – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί, ενώ 13 αγνοούνται

Keywords
Τυχαία Θέματα