Νέο Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 16χρονης – Η στιγμή που άνδρας με full-face την κλωτσάει

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει άνδρα με full-face να κλωτσάει τη 16χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στις 28 Οκτωβρίου στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κάταγμα θόλου κρανίου και ενδοκρανιακά αιματώματα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του tvxs.gr, βίντεο κάμερας καταστήματος της περιοχής από την ώρα του αιματηρού περιστατικού διαψεύδει τις διαρροές για «ποδοπάτηση» της ανήλικης, ενώ και το ιατροδικαστικό πόρισμα καταρρίπτει το σενάριο για κατανάλωση ουσιών.

Σύμφωνα

με το ίδιο δημοσίευμα, η 16χρονη και η οικογένειά της καταγγέλλουν πλέον ευθέως πως αστυνομικοί των ΟΠΚΕ είναι οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού που σημειώθηκε στο περιθώριο αντιφασιστικής συναυλίας.

Το βίντεο καταγράφει την ίδια και την παρέα της να τρέχουν και να τους κυνηγούν αστυνομικές δυνάμεις των ΟΠΚΕ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «ένας άνδρας που φοράει full-face και η αμφίεσή του παραπέμπει σε μέλος των ΟΠΚΕ -χωρίς ωστόσο εμφανή διακριτικά- τους ακολουθεί τρέχοντας, μεχρι που κλωτσάει τη 16χρονη στο κάτω μέρος του σώματός της. Η ανήλικη φαίνεται να χάνει την ισορροπία της και το γεγονός ότι βρίσκεται τελευταία του πλήθους, αποκλείει το σενάριο να έχει ποδοπατηθεί».

Επίσης σημειώνεται πως «παρόλο που (πιθανότατα) αποτελεί αρχή του νήματος όσων διαδραματίστηκαν το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου και αποτυπώνει σωματική βία σε βάρος της 16χρονης, δεν έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία».

Διαβάστε επίσης:

ΣΕΓΑΣ σε Βρούτση: Στο σκοτάδι παραμένει ο Άγιος Κοσμάς – Ξεσπά η Νικόλ Κυριακοπούλου για τις άθλιες συνθήκες

Πολυτεχνείο 2023: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι

Συλλήψεις δυο Τούρκων από την αντιτρομοκρατική – Ο ένας φέρεται να μετέφερε όπλα σε τρομοκρατική ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Ηράκλειο, Βίντεο, -face, 16χρονη,neo irakleio, vinteo, -face, 16chroni