Νέο Ηράκλειο: Τα σενάρια για τα δύο νεκρά αδέλφια – Τι εξετάζει η αστυνομία

Σοκ στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, άνδρας και γυναίκα, εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέρφια φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

Το πρώτο σενάριο είναι ο άνδρας ηλικίας 34 ετών να σκότωσε την αδελφή του 29 ετών με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι φαίνεται να πρόκειται για κοινή απόφαση και όχι για εγκληματική ενέργεια.

Αυτό

σημαίνει ότι τα δύο αδέλφια φαίνεται να είχαν συναποφασίσει να πεθάνουν μαζι και να αποφάσισαν ο 35χρονος να σκοτώσει την 30χρονη και μετά να αυτοκτονήσει.

Πιθανό είναι και το δεύτερο σενάριο, που θέλει τα δύο αδέλφια να έβαλαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τέλος στη ζωή τους, να πρόκειται δηλαδή για διπλή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα αδέλφια είχαν ανέβει στο δώμα που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας και είχαν κλειδωθεί.

Τα δύο αδέλφια βρήκε νεκρά σε μια λίμνη αίματος ο τρίτος αδελφός που άκουσε τους πυροβολισμούς…

Τα αδέλφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς οδηγήθηκαν σε αυτή την τραγωδία.

Στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των παιδιών και τρίτος αδελφός τους.

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό: «Eντός οικίας στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου εντοπίστηκαν πριν από λίγο θανάσιμα τραυματισμένοι από πυροβόλο όπλο δυο ημεδαποί (άνδρας- γυναίκα). Προανάκριση Δ.Α.Α».

Διαβάστε επίσης:

Ζακ Κωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων

Έβρος: Ελεύθεροι ο Έλληνας αστυνομικός και η φίλη του που συνελήφθησαν στην τουρκική μεθόριο (video)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Keywords
Τυχαία Θέματα