Νέο Ηράκλειο: «Έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους» – Τα σημειώματα αυτοκτονίας και το αναπάντητο ερώτημα (video)

Συγκλονισμένη από τον θάνατο των δύο αδερφιών η γειτονιά τους στο Νέο Ηράκλειο.

Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο δώμα της οικογενειακής πολυκατοικίας όπου διέμεναν. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η αδερφή φέρεται να πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε.

Στην «Κοινωνία Ωρα Mega» μίλησε σχετικά ο κ. Στράτος Ιωαννίδης, φαρμακοποιός στην περιοχή, που γνώριζε την οικογένεια και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει τα δυο παιδιά ύστερα από τον θάνατο της μητέρας τους.

«Γνώριζα αρκετά την οικογένεια, περίπου 30 χρόνια. Τα παιδιά αυτά τα ήξερα από μικρά. Είναι μια τραγωδία αυτό που συνέβη», είπε ο κ. Ιωαννίδης. «Υπήρχε πρόβλημα, έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους. Ο νεαρός ερχόταν πολύ συχνά και μου ζητούσε βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Τα δύο παιδιά ήταν μόνιμα στην ανεργία και αν είχαν δουλέψει, είχαν δουλέψει ευκαιριακά», περιέγραψε ο ίδιος.

«Τελευταία φορά είδα τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν έρθει για να κάνουν rapid test. Τα είδα και τα δύο πολύ ανήσυχα. Πρέπει να ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους», συνέχισε ο κ. Ιωαννίδης. «Τον πυροβολισμό δεν τον άκουσα. Είδα την Αστυνομία και έμαθα τι έγινε από ανθρώπους που μένουν απέναντί τους», κατέληξε.

Τα σημειώματα και το αναπάντητο ερώτημα

«Εγώ ο (η)… δηλώνω ότι βάζω τέλος στη ζωή μου. Δεν εμπλέκεται κανείς σε αυτο». Αυτά τα λόγια μαζί με μια αναφορά στη μητέρα τους, που είχαν χάσει λίγους μήνες πριν, είχαν γράψει τα δύο αδέλφια στα δύο πανομοιότυπα σημειώματα αυτοκτονίας.

Μόνη διαφορά, τα ονοματεπώνυμα τους με τα οποία “υπέγραφαν” την απόφαση να βάλουν τέλος ταυτόχρονα στις ζωές τους.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν υποστεί μεγάλο σοκ από τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγους μήνες. Φαίνεται πως επρόκειτο για μία απώλεια που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν συναισθηματικά.

Αναπάντητο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, το ερώτημα, εάν τις τελευταίες ημέρες συνέβη και κάτι επιπλέον, που να επιβάρυνε την ήδη άσχημη ψυχολογική τους κατάσταση.

Τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός – Πάτρα: Ανεμβολίαστα αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Πόθεν Έσχες: Παράταση στην προθεσμία υποβολής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Ηράκλειο, Έβλεπα,neo irakleio, evlepa