Νεκρός σε τροχαίο ο Παραολυμπιονίκης Σάκης Δεληγιώργης – Ανετράπη η «γουρούνα» που οδηγούσε

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι (28/6) σε ηλικία 61 ετών ο Παραολυμπιονίκης του στίβου από την Πτολεμαϊδα Σάκης Δεληγιώργης, όταν η «γουρούνα» στην οποία επέβαινε ανετράπη και τον καταπλάκωσε.

Την είδηση τροχαίου μετέδωσε το kavalapost.gr και όπως αναφέρεται ο Σάκης Δεληγιώργης είχε μεταβεί στο Όρος της Λεκάνης του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα, για ν’ ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι, την οδήγηση «γουρούνας» σε ορεινό δρόμο. Το όχημά του ανετράπη, όμως με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Κλείνει τον Λυκαβηττό ο Δήμος Αθηναίων την Κυριακή λόγω κινδύνου για πυρκαγιά

Πετρούπολη: Συνελήφθη 16χρονος που μαχαίρωσε 15χρονο σε συμπλοκή μέσα σε λεωφορείο

Φωτιά στο Θυμάρι: Βραχυκύκλωμα δείχνει να είναι το πιθανότερο σενάριο – Βίντεο από το πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρός, Παραολυμπιονίκης Σάκης Δεληγιώργης – Ανετράπη,nekros, paraolybionikis sakis deligiorgis – anetrapi