Νεκρή η 19χρονη Ρωσίδα «Lady Di» - Κληρονόμος του διαβόητου τραπεζίτη Λεμπέντεφ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε τροχαίο έχασε τη ζωή της η διάσημη εγγονή ενός από τους ορκισμένους εχθρούς του Βλαντίμιρ Πούτιν. Η 19χρονη Lady Di έχασε τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βγήκε από τον δρόμο κι έπεσε στη Λίμνη Λουγκάνο της Ελβετίας.

Η διάσημη και πανέμορφη κληρονόμος Ντιάνα Λεμπέντεβα, γνωστή και ως Lady Di της Ρωσίας, συμμετείχε σε αγώνες δρόμου όταν συνέβη το δυστύχημα. Ο παππούς της είναι ο διαβόητος τραπεζίτης Πλάτων Λεμπέντεφ , που φυλακίστηκε για 11 χρόνια για φορολογικές παραβάσεις, ξέπλυμα χρήματος και εμπλοκή σε δύο κακουργήματα σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που ωστόσο η Δύση «βλέπει» πολιτικό κίνητρο.

Η 19χρονη Ντιάνα ήταν συνοδηγός σε μία BMW X6 που οδηγούσε ο φίλος της Αζέρ Γιακούμποφ, 23 χρονών γιος ενός Αζερμπαϊτζανού επιχειρηματία, που σκοτώθηκε επίσης. Οι δύο νέοι σπούδαζαν στην Ελβετία. Η ρωσική πρεσβεία στη Βέρνη επιβεβαίωσε τους θανάτους.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο έσπασε το οδοφράγματα κι έπεσε στο κενό μέσα στη λίμνη.

Το όχημα και οι σοροί εντοπίστηκαν στον πάτο της λίμνης. Οι γνώστες χαρακτήριζαν την Ντιάνα ως ένα από λαμπεροτερα αστέρια ανάμεσα στα χρυσά νιάτα της Μόσχας. Το δυστύχημα συνέβη στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα. Το τραγικό είναι ότι η Lady Di της Ρωσίας γεννήθηκε την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα της Βρετανίας, πριν από 19 χρόνια.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέοι με το σπορ αυτοκίνητο συμμετείχαν σε αυτοσχέδιο αγώνα όταν υπήρξε πρόβλημα στη γέφυρα πάνω από τη λίμνη.

Ο παππούς της Λεμπέντεφ ήταν στενός συνεργάτης του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι επίσης ορκισμένου εχθρού του Πούτιν, επικεφαλής της εταιρείας πετρελαίου Yukos, ο οποίος επίσης είχε φυλακιστεί από τις ρωσικές αρχές. Ο Λεμπέντεφ είχε φυλακιστεί τον Ιούλιο του 2003 και αφέθηκε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2014, τον μήνα που ο Χοντορκόφσκι έλαβε συγχώρεση από τον Πούτιν.

Ρωσίδα Lady DiHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα