Νέα Υόρκη: Συνελήφθη serial killer – Φέρεται να σκότωσε 11 άτομα

Στη σύλληψη ενός άνδρα ως ύποπτο για μια σειρά δολοφονιών που διαπράχθηκαν πριν από τουλάχιστον μια δεκαετία προχώρησαν οι αρχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου ήταν κυρίως σεξεργάτριες, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε παραλία του Λονγκ Μπιτς.

Breaking News: A suspect was arrested in a series of killings of women

near Gilgo Beach on Long Island, according to people with knowledge of the case. The killings terrorized residents for more than a decade as body after body was discovered in the area.https://t.co/WUPFcjZ7KG

— The New York Times (@nytimes) July 14, 2023

Έντεκα ανθρώπινα λείψανα είχαν βρεθεί το 2010 και το 2011 σε μια απομονωμένη περιοχή της παραλίας Γκίλγκο, σε απόσταση περίπου 64 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης της Νέας Υόρκης. Οι δολοφονίες αυτές είχαν σοκάρει τότε όλη τη χώρα.

Ο αστυνομικός διευθυντής της κομητείας Σάφολκ, Ρόντνεϊ Χάρισον, είπε ότι ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος το βράδυ της Πέμπτης. Δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, λέγοντας μόνο ότι το συμβούλιο των ενόρκων αναμένεται να του απαγγείλει κατηγορίες το απόγευμα της Παρασκευής.

A suspect in connection with the Gilgo Beach murders on Long Island, NY is expected to be arraigned Friday, @PatMilton14 reports. The Long Island Serial Killer is believed to be responsible for the unsolved murders of at least 10 women whose bodies were found on Gilgo Beach. pic.twitter.com/MPetqtWDQZ

CBS News (@CBSNews) July 14, 2023

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από σπίτι στη Μασαπίκουα του Λονγκ Άιλαντ, ο Χάρισον απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Είπε ότι πληροφορίες θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα οργανωθεί αργότερα την Παρασκευή.

Επικαλούμενο αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι ο ύποπτος είναι ο Ρεξ Χόιρμαν, ένας 59χρονος αρχιτέκτονας από τη Μασαπίκουα, μια πόλη που απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Γκίλγκο. Η εφημερίδα New York Times γράφει επίσης ότι ο συλληφθείς είναι ο Ρεξ Χόιρμαν.

BREAKING: Long Island serial killer suspect is NY architect Rex Heuermann: sources https://t.co/HuUJELxRfK pic.twitter.com/Iqyix742VO

— The Messenger (@TheMessenger) July 14, 2023

Ορισμένα από τα θύματα είχαν βρεθεί τυλιγμένα σε σάκους από λινάτσα. Πέντε από τα πτώματα διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε αγνοούμενες σεξεργάτριες που αναζητούσαν πελάτες στο διαδίκτυο, ακόμη και μέσω της υπηρεσίας αγγελιών Craiglist. Τα λείψανα ανήκαν σε εννέα γυναίκες, έναν άνδρα και ένα κορίτσι νηπιακής ηλικίας. Η αστυνομία πίστευε ότι ένα άτομο ευθυνόταν για όλους τους φόνους.

Διαβάστε επίσης:

Φραν Ντρέσερ: Πύρινος λόγος από την «Νταντά Αμέσου Δράσεως» κατά του Χόλιγουντ για την απεργία των ηθοποιών

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συνελήφθη γυναίκα για τον θάνατο του εγγονού του

Απίστευτο βίντεο: Καρχαρίες κολυμπούν δίπλα σε σέρφερς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υόρκη, Συνελήφθη, – Φέρεται,yorki, synelifthi, – feretai