Νέα Υόρκη: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπεσε από γέφυρα – Συγκλονιστικές εικόνες (Photos/Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το τροχαίο συνέβη σε λεωφορείο του Μπρονξ, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες και εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο.

Κάποια στιγμή και ενώ διέσχιζε μια ψηλή γέφυρα 15 μέτρων ο οδηγός για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα με τους τρομοκρατημένους επιβάτες να χτυπήσει στο στηθαίο να το σπάσει και να κρεμαστεί επάνω από τη γέφυρα.

At least nine people have suffered non-life threatening injuries after a bus

fell 15m (49ft) off a bridge and into an underpass in the Bronx, New York.

Click here to read more: https://t.co/NZ4gyhCevX pic.twitter.com/8q1g4Mvsod

Sky News (@SkyNews) January 15, 2021

Οι πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες αφού κάθε στιγμή, ένας λάθος χειρισμός και υπήρχε περίπτωση το λεωφορείο να πέσει. Τα ασθενοφόρα μετέφεραν στα νοσοκομεία, 8 επιβάτες του λεωφορείου που είχαν τραυματιστεί ανάμεσα τους και ο οδηγός του οχήματος. 

Breaking: A city bus is hanging off an overpass near the Cross Bronx expressway and Major Deegan expressway in Bronx, New York. Citizen is reporting that a dozen people are injured. (Video via Citizen) pic.twitter.com/oOSHsjaxK9

— PM Breaking News (@PMBreakingNews) January 15, 2021

«Εντοπίσαμε και νοσηλεύσαμε συνολικά οκτώ ασθενείς από αυτό το ατύχημα», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής πυροσβεστικής υπηρεσίας Paul Hopper. Και εξήγησε ότι μόνο ένας επιβάτης έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση οι υπόλοιποι είναι τραυματίες αλλά όχι σοβαρά. 
 

τροχαίοΝέα ΥόρκηλεωφορείοεπιβάτεςγέφυραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα