Νέα ομηρία σε πόλη της Γαλλίας κοντά στο Βέλγιο-Τραυματίες από πυροβολισμούς (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη γαλλική πόλη Ρουμπέ κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, αρκετοί άνθρωποι φτάνουν σε νοσοκομεία τραυματισμένοι από πυροβολισμούς.

Πηγές της αστυνομίας του Βελγίου ανέφεραν ότι υπήρξαν πυροβολισμοί, οι αρχές πραγματοποιούν επιχείρηση και πως η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί. Μεταξύ των τραυματιών φέρονται να είναι και παιδιά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για ληστεία τράπεζας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνδέει την εν λόγω ομηρία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης του Νοέμβρη.

«Μια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και κρατούνται όμηροι. Υπήρξαν πυροβολισμοί και η γειτονιά έχει αποκλειστεί» επισήμανε πηγή της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

«Ο διευθυντής μιας τράπεζας και η οικογένειά του κρατούνται όμηροι»

La #Tunisie annonce l'état d'urgence après l'explosion d'un bus de la garde présidentielle faisant 12 morts pic.twitter.com/C6yZ9XFYh6

— Breaking3zero (@Breaking3zero) November 24, 2015

#Roubaix Secteur bouclé ave Delory. RTL parle d'une prise d'otages, hommes armes retranchés. Coups de feux évoqués pic.twitter.com/kVbvg0sQHp

— Breaking3zero (@Breaking3zero) November 24, 2015

ΓαλλίαομηρίαπυροβολισμοίΒέλγιονοσοκομείοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα