Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 33χρονος για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια

Συνελήφθη ένας 33χρονος για τη δολοφονία 40χρονου, που είχε διαπραχθεί στις 21/2/23 σε καφετέρια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Ο 40χρονος υδραυλικός είχε πάει το μοιραίο βράδυ στην καφετερία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα ποδοσφαίρου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ δύο αλβανικών συμμοριών, κατά την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος Αλβανός παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης

Ασφάλειας Αττικής όπου και συνελήφθη βάσει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20/3 είχε συλληφθεί στην Κυψέλη για την ίδια υπόθεση ένας 23χρονος.

Συνολικά εμπλοκή στη δολοφονία φέρονται να έχουν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα για την σύλληψη τους.

Κατά την διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε ότι το καταγραφικό από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος είχε εσκεμμένα εξαφανιστεί. Αυτός είναι ο λόγος που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου ατόμου για υπόθαλψη εγκληματία και για ψευδή κατάθεση.

Τελικά οι αστυνομικοί βρήκαν το καταγραφικό και απέκτησαν εικόνα για το πως έγινε η δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Τσελέντης: Καταγγελία για «σχολείο-φέρετρο» στη Χίο – «Είναι σε άθλια κατάσταση» (Photos)

Νέα Σμύρνη: Ανήλικος μαχαίρωσε τη μητέρα του – Φώναζε «τους σκότωσα όλους»

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε σκεπή εγκαταλελειμμένου κτιρίου λόγω των ισχυρών ανέμων (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωνία, Συνελήφθη 33χρονος, 40χρονου,ionia, synelifthi 33chronos, 40chronou