Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε ξένο DNA πάνω στα ρούχα και στο σώμα του Μιχάλη Κατσουρή

Tα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA είναι στα χέρια των αρχών που ερευνούν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας από Κροάτες χούλιγκαν.

Σύμφωνα με το Star, πάνω στο σώμα και τα ρούχα του 29χρονου έχουν εντοπιστεί ξένα DNA αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο εντοπισμός του δολοφόνου του είναι

εύκολη υπόθεση καθώς είναι πολλοί οι άνθρωποι που ακούμπησαν τον Μιχάλη το μοιραίο βράδυ.

Το βασικό πρόβλημα για τις αρχές που ερευνούν την δολοφονία του Μιχάλη, είναι ότι δεν υπάρχει καθαρό πλάνο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, της στιγμής δηλαδή που ο 29χρονος δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά.

Φαίνεται δηλαδή, ότι το σημείο που δέχθηκε το δολοφονικό χτύπημα ο φίλαθλος της ΑΕΚ ήταν «τυφλό» αφού πιθανότατα δεν έχει καταγραφεί από κάμερες.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς τα βίντεο και οι φωτογραφίες από τα επεισόδια είναι σκοτεινά και δεν διακρίνονται καθαρά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει και καμία διάθεση από τους συλληφθέντες να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν.

Για τον λόγο αυτό, «ξεσκονίζουν» τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών, που ίσως «κρύβουν» το βίντεο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, και ρίξουν φως στις έρευνες.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι αξιωματικοί που ερευνούν τα βίντεο που έχουν συλλέξει οι Αρχές, φαίνεται η φιγούρα του ατόμου που έχει επιφέρει στον 29χρονο Μιχάλη το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι.

Το πρωί συνεχίστηκαν και οι μεταγωγές των κρατουμένων. Το πρωί έφυγαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επτά Κροάτες για 16 σωφρονιστικά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Συνολικά 50 άτομα έχουν φύγει από τη ΓΑΔΑ ενώ μένουν ακόμα 55. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας τόσο κατά τη μεταγωγή, όσο και κατά την παραμονή τους στα καταστήματα κράτησης για να αποφευχθεί κάποιο επεισόδιο είτε με Έλληνες, είτε με Σέρβους κρατουμένους.

Τέλος, σε εξέλιξη είναι και η ΕΔΕ στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο και για έκτακτες κρίσεις των ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών του Σώματος, καθώς εκτός από τους επτά που έχουν απομακρυνθεί ήδη, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και νέες εκκαθαρίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά – κύκλωμα εμπορίας βρεφών: Ζευγάρια ζητούν να μάθουν αν είναι γονείς των μωρών

Πότε ανοίγουν τα σχολεία – Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται κατεψυγμένα σουτζουκάκια με σαλμονέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα