Νέα Φιλαδέλφεια: Πήρε εξιτήριο η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων τραυματιών

Eξιτήριο έλαβε από τον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σημάδια εμφράγματος όταν έμαθε τη δολοφονία του γιου της από τους Κροάτες χούλιγκαν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, η μητέρα του οπαδού της ΑΕΚ παρουσίασε καλύτερη κλινική εικόνα και αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, ώρες νωρίτερα, η γυναίκα είχε καταρρεύσει όταν κλήθηκε

για αναγνώριση της σορού του γιου της. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο την Παρασκευή στην Ελευσίνα.

Παράλληλα, όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες από την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 48χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, περπατά και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο. Ένας ακόμα 47χρονος νοσηλεύεται επίσης στη Νευροχειρουργική Κλινική και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα.

Τέλος, νεαρός Έλληνας 26 ετών νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Στον Ερυθρό Σταυρό βρίσκεται και ένας 37χρονος Κροάτης που ήταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική και ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

«Κίνημα της πετσέτας»: Πέρασαν οι έλεγχοι και… επέστρεψαν οι ξαπλώστρες στις παραλίες της Νάξου (photos)

Μιχάλης Κατσουρής: Αύριο, Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου – Η επιθυμία της οικογένειας

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε Ρουμάνους χούλιγκαν – Πήγαιναν στον Πειραιά για τον αγώνα του Ολυμπιακού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Πήρε, 29χρονου Μιχάλη – Ποια,filadelfeia, pire, 29chronou michali – poia