Νέα Φιλαδέλφεια: Οι κάμερες δεν «έπιασαν» τό φονικό μαχαίρωμα – Ελπίδες ότι θα «μιλήσουν» τα κινητά (Video)

Ή ήταν… τυχεροί ή… γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας οι Κροάτες χούλιγκανς και οι συνεργοί τους που δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσούρη.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα ‘έρχεται ακόμη ‘ηρθε ένα ακόμα βίντεο. Σε αυτό – τοεξασφάλισε ο ΣΚΑΪ – φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο που χαρακτηρίζεται ως «τυφλό», μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες.

Πηγές της Αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι είναι μεν σε εξέλιξη οι έρευνες για

εκείνον που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο σε βιντεο .

Το τατουάζ στον λαιμό

Φαίνεται να υπάρχει ένα άτομο με τατουάζ στον λαιμό και άλλοι που έχουν και στα χέρια (κάτι επίσης κοινό όμως σε πολλούς συλληφθέντες) και προσπαθούν από εκεί να φτάσουν πιο κοντά στους δράστες και στο άτομο που μαχαίρωσε το θύμα. Οι ειδικοί της ΓΑΔΑ προσπαθούν από την ανάλυση των πλάνων να ξεχωρίσουν ρούχα κλπ. που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Θα «μιλήσουν» τα κινητά;

Ετσι, το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται προς τα κινητά τηλέφωνα. Η ασφάλεια κατέσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα φονικά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει κι από φωτογραφικό ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει.

Στα κινητά υπάρχουν αναφορές σε συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, ενώ η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι για τον σταθμό του μετρό Ειρήνη.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει «φως» στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί και να αποκαλυφθούν βίντεο και φωτογραφίες.

Το κομβόι των 50 μοτοσυκλετιστών στη Ριζούπολη

Οι αξιωματικοί που συνέλαβαν τους χούλιγκαν κάνουν ιδιαίτερη αναφορά σε μια μυστηριώδη ομάδα πενήντα μοτοσικλετιστών έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης που εντοπίστηκαν να κινούνται είκοσι λεπτά μετά τη λήξη των φονικών συγκρούσεων.

Εξετάζεται αν πρόκειται για Έλληνες οπαδούς που βοήθησαν τους Κροάτες χούλιγκαν στη διαφυγή τους.

«Περίπου στις 23:50, κατά την άφιξή μας στο γήπεδο της Ριζούπολης από την κατεύθυνση των Ανθέων, παρατηρήσαμε μια ομάδα με περίπου πενήντα μοτοσικλέτες, με δύο επιβάτες η καθεμία, σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από εμάς. Μόλις μας αντιλήφθηκαν, γύρισαν γρήγορα τα οχήματά τους και διέφυγαν ολοταχώς προς την οδό Χαλκίδος», αφηγείται αστυνομικός.

«Στις 23:35, εντοπίσαμε στη συμβολή των οδών Προμπονά και Αριοβαρζανού μία ομάδα ατόμων, 150 περίπου, τα οποία έφεραν σκουρόχρωμα ρούχα και κινήθηκαν προς την οδό Αριοβαρζανού. Τα ανωτέρω άτομα τα ακολούθησαν έτερες αστυνομικές δυνάμεις και μας ενημέρωσαν ότι τα άτομα αυτά συμμετείχαν στα προαναφερόμενα επεισόδια και είχαν τραπεί σε φυγή».

Πέντε λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τέσσερις από αυτούς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που πρώτες έφτασαν στο σημείο, επιχείρησαν να σταματήσουν τα φονικά επεισόδια αλλά δυστυχώς ήταν πια αργά για τον 29χρονο Μιχάλη ο οποίος κατέρρευσε από αιμορραγία. «Το πλήθος διαλύθηκε και καταφέραμε να ακινητοποιήσουμε και να δεσμεύσουμε τρία άτομα. Με την πλήρη αποχώρηση των ατόμων, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα κοντά στο γήπεδο, τα οποία είχαν τις αισθήσεις τους και άμεσα καλέσαμε το ΕΚΑΒ».

Διαβάστε επίσης

Πάρος: Αγωνία για αγνοούμενο σέρφερ – Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του

Η ΕΛ.ΑΣ απαντά στον Μιλάνοβιτς: Δεν κινδυνεύουν στις ελληνικές φυλακές οι Κροάτες χούλιγκαν

Νέα Φιλεδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών – Μυστήριο με κομβόι 50 μοτοσικλετών μετά τη δολοφονία (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, – Ελπίδες, Video,filadelfeia, – elpides, Video