Νέα Φιλαδέλφεια: 9 προσαγωγές Κροατών χούλιγκαν γύρω από το «President» – Περικυκλωμένο από την ΕΛΑΣ το ξενοδοχείο

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό επιπλέον ατόμων που συμμετείχαν στη χθεσινή επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε σαν συνέπεια να δολοφονηθεί ο 29χρονος Μιχάλης, φίλος της ΑΕΚ, η αστυνομία προχώρησε σε 9 προσαγωγές ατόμων κροατικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν εννέα Κροάτες, τους οποίους εντόπισαν στην περιοχή γύρω από

το ξενοδοχείο «President» στους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα, όμως με πληροφορίες, επρόκειτο για τουρίστες που είχαν επισκεφθεί την Αθήνα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στο κεντρικό ξενοδοχείο χούλιγκανς που δεν είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες και έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο, κυκλώνοντάς το. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα 10 χούλιγκαν της Ντινάμο κρύβονται στο ξενοδοχείο και είναι μάλιστα οπλισμένοι με μαχαίρια.

Υπενθυμίζεται πως, σε έγγραφο που είχε σταλεί στην ΕΛ.ΑΣ. από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αναφερόταν πως ορισμένοι Κροάτες χούλιγκαν οι οποίοι θα έφταναν στην Αθήνα, θα διέμεναν σε διάφορα καταλύματα, κυρίως πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για τον σκοπό αυτό οι έρευνες επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Εν τω μεταξύ, η Ελληνική Αστυνομία ήξερε εδώ και δύο ημέρες πως θα κατέβουν στην Ελλάδα οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα για να αποφευχθούν τα θλιβερά επεισόδια που είχαν ως τραγική κατάληξη την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Την Αστυνομία ενημέρωσε για την παρουσία των οργανωμένων χούλιγκανς στους συρμούς του ΗΣΑΠ και ο σταθμάρχης του σταθμού Ειρήνη, όπου επιβιβάστηκαν με προορισμό τον σταθμό Περισσός.

Διαβάστε επίσης:

Ελευσίνα: Νέο εργατικό ατύχημα στα ναυπηγεία – Άνδρας έπεσε από αμπάρι 15 μέτρων

Καβάλα: Βρέθηκε πλήρως οργανωμένη φυτεία κάνναβης σε δύσβατη δασική περιοχή

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος που ξυλοκοπήθηκε από διανομέα γιατί του έκανε παρατήρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Κροατών, President – Περικυκλωμένο, ΕΛΑΣ,filadelfeia, kroaton, President – perikyklomeno, elas