Νέα επεισόδιο στο σήριαλ Ζωής- Άδωνι στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε για άλλη μια φορά η Βουλή με αφορμή την πραγματοποίηση της Διάσκεψης εκτάκτως την Παρασκευή, ενώ κανονικά γίνεται την Πέμπτη, όπως και το θέμα της λειτουργίας της Βουλής.

Αρχικά υπήρξε λογομαχία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και μετά ήρθε η ώρα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Σας

άφησαν μόνο σας κ. Γεωργιάδη;», ρώτησε η Πρόεδρος της Βουλής τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδωσε το παρών στην διάσκεψη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο κανονικά συμμετέχει με 4 βουλευτές.

«Εξυπνάδες εκεί που σας παίρνουν», απάντησε εκείνος και προσέθεσε: «Λογικό να έχουν φύγει γιατί έκανες τη διάσκεψη Παρασκευή».

«Η Πρόεδρος της Βουλής έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διάσκεψη όποτε αυτή νομίζει πως μπορεί να γίνει», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σημειώνει:

«Θα μπορούσες να την κάναμε χθες, αλλά πήγες στην ΕΡΤ».

Η κόντρα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε για το κατεπείγον νομοσχέδιο της Νάντιας Βαλαβάνη με τον βουλευτή της ΝΔ να λέει στην Πρόεδρο:

«Δεν γίνονται να έρχονται ξαφνικά κατεπείγοντα νομοσχέδια. Γιατί δεν τα βάζεις στις συζητήσεις επερώτησης;».

«Δεν φταίω. Υπάρχουν θέματα και οι υπουργοί δεν μπορούν να έρθουν», είπε η Πρόεδρος της Βουλής.

Και ο Α. Γεωργιάδης είπε στη Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάσου να υπογράψεις μνημόνιο, με ένα άρθρο και τη μορφή κατεπείγοντος» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του λέει χαρακτηριστικά: «Μην κάνετε όνειρα».

Άδωνις ΓεωργιάδηςΖωή ΚωνσταντοπούλουΒουλήμνημόνιοδιάσκεψηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα