Νέα έγγραφα από Λοβέρδο για Καμμένο στη Βουλή

Πολιτική

Νέα απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία παρουσίασε και κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, "ο Έλληνας πρέσβης έστειλε τηλεγράφημα στις 24 Αυγούστου 2017 στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και στον υπουργό Εξωτερικών και τους λέει ότι έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες στην Ελλάδα

και αν αυτοί δεν επιθεωρήσουν και δεν υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων δεν υπάρχει αγορά. Έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες, καταθέτω το τηλεγράφημα, γίνεται σύσκεψη με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καταθέτω τα πρακτικά από την σύσκεψη αυτή, και τους διώχνουμε με αποτέλεσμα να χάσει η χώρα 66 εκ. ευρώ γιατί δεν εξυπηρετείτο ο μεσάζων… Για αυτό λέω, ότι θέλουμε την αλήθεια…".

Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο κ. Λοβέρδος τον κάλεσε να "πει την αλήθεια". "Να πει πού τον βρήκε αυτόν τον μεσάζοντα. Να μας εξηγήσει γιατί υπεγράφη αυτή η δήθεν διακρατική συμφωνία τον Ιούνιο του 2017", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

ΚαμμένοςΛοβέρδοςέγγραφαΣαουδική ΑραβίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα