Νέα Δημοκρατία: Συγκροτούνται τα ψηφοδέλτια – Ο Υπουργός που αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος

Μέρα με τη μέρα συγκροτεί η Νέα Δημοκρατία τα ψηφοδέλτια παρά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο του κόμματος ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.  

Όπως έχει γράψει το topontiki.gr η ομάδα που ασχολείται με τα ψηφοδέλτια αποτελείται από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη, τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη,

τον διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκο, τον γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τον στενό συνεργάτη του Γρηγόρη Δημητριάδη Γιώργο Κατσαούνο που κάνει τις επαφές και τις εισηγήσεις.  Σε τακτά διαστήματα η ομάδα συνεδριάζει υπό τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη. 

Μία από τις αλλαγές που θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το ολικό λίφτινγκ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μιας και κανένα από τα πρόσωπα που εξελέγησαν δε θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται σίγουρα στο Επικρατείας. Για το Επικρατείας συζητείται έντονα το όνομα της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη αν τελικώς δεν κατέβει στην Β’ Πειραιά. Αυτός που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν θα είναι σίγουρα υποψήφιος είναι ο Υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, έχει θέση στο Μαξίμου από την πρώτη μέρα της εποχής Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεραπετρίτης αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος σε καμία εκλογική περιφέρεια παρά το γεγονός πως όλο το προηγούμενο διάστημα ακουγόταν ότι θα κατέβει στον Πειραιά.

Ενδεχομένως να έπαιξαν ρόλο και οι δημοσκοπήσεις που τρέχουν. Εκεί ο κ. Γεραπετρίτης εντοπίζεται πολύ… χαμηλά στο εκλογικό κοινό της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Η φωτογραφία που έγινε Viral: Τι συζήτησαν Γιώργος Παπανδρέου – Ευάγγελος Βενιζέλος

Μπακογιάννης: Δηλώνει περήφανος για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο – Τι έγραψε στα social media

Το «παράπονο» του Μητσοτάκη από το βήμα του Κογκρέσου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα