Νέα Δημοκρατία: Ποιοι θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς»

Την εναρκτήρια εκδήλωσή θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το «Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο θέατρο Παλλάς. Αυτό που έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον είναι τα πρόσωπα που θα δώσουν το παρών στην ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

το παρών θα δώσει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση. Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στις 7 Δεκεμβρίου.

Όπως έλεγε κορυφαίος «γαλάζιος» η εκδήλωση του Αντώνη Σαμαρά είναι μία ευκαιρία για να σταλεί «μήνυμα ενότητας» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αναμένεται να βρεθεί σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο αλλά και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. «Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές, όπως είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καλλιθέα, η εκδήλωση του Αντώνη Σαμαρά είναι κορυφαία στιγμή για την παράταξη», είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος.

Υπενθυμίζεται πως «το ίδρυμα έχει κοινωφελή χαρακτήρα, και σκοπός του είναι η «συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή του έργου του πρώην Πρωθυπουργού, τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης με την ανάδειξη γεγονότων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, την προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και ολοκλήρωσης, την προαγωγή της πολιτικής και επιστημονικής έρευνας και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της κοινωνίας και την εκπλήρωση των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων. Παράλληλα, φιλοδοξεί να συμβάλει στην μελέτη των εθνικών, οικονομικών, πολιτικών και πολιτιστικών προβλημάτων της χώρας και τη διαμόρφωση, επεξεργασία και παρουσίαση προτάσεων επ’ αυτών».

Υ.Γ: Το σίγουρο είναι ότι η απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δημιουργούσε πολιτικό ζήτημα, ωστόσο δεν γίνεται κατανοητό γιατί οι συνεργάτες του δεν απαντούν ακόμα στο εάν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης από Βοστώνη: «Έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το “Καλάθι του Νοικοκυριού”»

Όσο και να το λιβανίζουν, το «καλάθι» δεν έλυσε το πρόβλημα

Έκανε… κλικ ο Δουδωνής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκρατία, Ποιοι, Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς,dimokratia, poioi, idrymatos antonis samaras