Νέα Δημοκρατία: Η παρέμβαση Παυλόπουλου, οι «Καραμανλικοί» και ο… Σαμαράς

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για τις παρακολουθήσεις. 

Εκτός από το θεσμικό του αξίωμα ο κ. Παυλόπουλος εκφράζει και πολλούς «Καραμανλικούς» μέσα στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και ακόμα δεν έχουν πάρει θέση. Μάλιστα, πολλοί «Καραμανλικοί» είναι και ήταν «αποκλεισμένοι» από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην ουσία, πρόβλημα έχει και

η Νέα Δημοκρατία καθώς υπόλογος για το θέμα των παρακολουθήσεων είναι ο πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι ο αρχηγός της «γαλάζιας» παράταξης θα πρέπει να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν την έναρξη των εργασιών της Βουλής (22 Αυγούστου). 

Πέρα από το «Καραμανλικό» στρατόπεδο το οποίο «καλύφθηκε» σε μεγάλο βαθμό από την παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου, στα «γαλάζια» πηγαδάκια γίνεται κουβέντα και για τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προεξοφλούν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ θα παρέμβει για το ζήτημα των παρακολουθήσεων. «Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κρυφτεί ποτέ», λένε.

Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι το κόμμα είναι μπροστά σε νέα προβλήματα. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από το γεγονός ότι πολλοί βουλευτές είναι «απρόθυμοι» να υπερασπιστούν την κυβέρνηση στα πρωινά πολιτικά τηλεοπτικά πάνελ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Βουλευτής ανοίγει κανάλι στο Youtube για να «επικοινωνεί με τους ψηφοφόρους»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ετοιμάζει και νέες ανακοινώσεις μετά την Λατινοπούλου

Το πρόσωπο που ενημέρωσε τον Μητσοτάκη ότι ο Ανδρουλάκης παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκρατία, Παυλόπουλου, Καραμανλικοί, … Σαμαράς,dimokratia, pavlopoulou, karamanlikoi, … samaras