Νέα Δημοκρατία: Εκνευρισμός για τις διαρροές για τα ψηφοδέλτια – Ποιοι αντέδρασαν

Οι πληροφορίες για τους υποψήφιους βουλευτές και ευρωβουλευτές στη Νέα Δημοκρατία διαδέχονται η μία την άλλη.

Μάλιστα είναι τόσες πολλές και λεπτομερείς που έχουν δημιουργήσει έντονο πρόβλημα και ανησυχία στους γαλάζιους υποψήφιους. Ρεπορτάζ για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια έχει γράψει και topontiki.gr.

Τα τελευταία ρεπορτάζ ήρθαν για τα όσα γίνονται στη ΝΔ

για τις Ευρωεκλογές. Δημοσίευμα θέλει τους τέσσερις από τους εκλεγμένους με τη ΝΔ ευρωβουλευτές να μην είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Ο λόγος για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Μαρία Σπυράκη, Θόδωρο Ζαγοράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ. Επί της ουσίας μένουν εκτός όσοι έχουν εκλεγεί περισσότερο από μια φορά ευρωβουλευτές. Αυτό σημαίνει ότι οι έχοντες μια θητεία θα έχουν τη δυνατότητα μιας δεύτερης πενταετίας. Και αυτοί είναι οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια στην Θεσσαλονίκη, άγνωστο το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι. Ενδιαφέρον έχει πάντως το σχόλιο που έκανε (και πέρασε απαρατήρητο) η Ελίζα Βόζενμπεργκ στο twitter.

«Τα καλύτερα σενάρια για το μέλλον τα υπογράφει η ζωή. Οι πολίτες μας εξουσιοδότησαν να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά τους. Η μάχη συνέπειας, αξιοπρέπειας, συνείδησης, είναι καθημερινή. Στο τέλος της θητείας μας, το 2024, οι πολίτες θα αποφασίσουν. Έτσι συμβαίνει στις Δημοκρατίες», έγραψε η Ευρωβουλευτής εμφανώς εκνευρισμένη επειδή γράφτηκε ότι είναι «κομμένη» για τις Ευρωεκλογές.

Τα καλύτερα σενάρια για το μέλλον τα υπογράφει η ζωή. Οι πολίτες μας εξουσιοδότησαν να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά τους. Η μάχη συνέπειας, αξιοπρέπειας, συνείδησης, είναι καθημερινή. Στο τέλος της θητείας μας, το 2024, οι πολίτες θα αποφασίσουν. Έτσι συμβαίνει στις Δημοκρατίες.

— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) May 1, 2022

Υ.Γ: Πέρα από σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή της Ευρωλίστας.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Ανησυχία για τους… δημοσιογράφους που θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένει την Ευρωλίστα – Τα ονόματα που θέλει ο Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Κλειδώνει» για κυβερνητικός εκπρόσωπος προεκλογικά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκρατία, Εκνευρισμός, – Ποιοι,dimokratia, eknevrismos, – poioi