Ναταλία Τσαλίκη: «Πίσω από την αγάπη για τα ζώα κρύβεται η δυσκολία να έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους» (Video)

Για τις συντροφικές σχέσεις στη σύγχρονη εποχή μίλησαν η Ναταλία Τσαλίκη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος, αναφερόμενοι τόσο στην αδιαφορία που χαρακτηρίζει σήμερα πολλά συζυγικά ζευγάρια όσο και τις δυσκολίες που υπάρχουν σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Καλεσμένοι του Αλέξη Μπαρτζώκα, στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα», οι δυο τους αναφέρθηκαν επίσης στον τρόπο με τον οποίο η αγάπη προς τα ζώα μπορεί να επηρεάσει τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και την πορεία τους στην τηλεόραση.

«Έχουμε μεγάλη αγάπη και φροντίδα για

τα ζώα, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται η δυσκολία να έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους. Βλέπω ανθρώπους που δεν κάνουν σχέσεις και έχουν ένα ζώο, αυτό δεν έχει μονό θετικές πλευρές» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Η αδιαφορία είναι ένα μικρό συζυγικό έγκλημα τόνισε ο Άρης Λεμπεσόπουλος ο οποίος υποστήριξε, επίσης, ότι η γυναίκα είναι το αφεντικό σε μια οικογένεια με παιδιά. Αναφερόμενος στην τηλεόραση, ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε κάποια πρόταση, ωστόσο, δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Μπέζο, επισημαίνοντας ότι ανάμεσά τους εκτός από αγάπη υπάρχει και θαυμασμός, ενώ υποστήριξε ότι κατά τη γνώμη της η γυναίκα είναι εκείνη που κρατάει μια σχέση. Όσο για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε δεν την αντιπροσώπευαν.

«Το ότι δεν άκουσα τη λέξη «σ’ αγαπώ» στην παιδική μου ηλικία, μου έκανε για μεγάλο διάστημα κακό», είπε η Ναταλία Τσαλίκη, αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, ενώ τόνισε ότι λόγω αυτού έγινε κλειστή κάτι που κατάφερε να καταπολεμήσει με την ενασχόλησή της με το θέατρο.

«Αυτό που έγινα το οφείλω στους γονείς μου, αλλά και αυτοί κουβαλούσαν το δικό τους σταυρό και μένω στον αγώνα που έκαναν. Δεν λέω συχνά τη λέξη «σ’ αγαπώ», αλλά προσπαθώ να τη λέω», είπε από την πλευρά του ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ: Επιστρέφει ως Πιτ Μάβερικ Μίτσελ στο Top Gun 3

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο για διαφήμιση θα έλεγε όχι;»

Γιάννης Βαρδής: «Έχω πίκρα που είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Τσαλίκη, Πίσω, Video,natalia tsaliki, piso, Video