«Να διορθώσεις αυτό που είπες» - Το παράπονο της Βανδή και η απολογία της Γερμανού (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Πριν από λίγες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της εξέφρασαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την απορία γιατί βλέπουμε συνεχώς τη Δέσποινα Βανδή στο Open Tv να ποζάρει μόνο με το αριστερό προφίλ. Η άτυχη στιγμή που ακολούθησε στενάχωρησε την τραγουδίστρια. 

«Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor

και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στο αυτί γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς» την κάλεσε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha

Μετά το τέλος του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού και η Φωτεινή Πετρόγιαννη ζήτησαν συγγνώμη από τη δημοφιλή τραγουδίστρια και αποκάλυψαν ακριβώς τι συνέβη έγινε εκείνη την ημέρα.

«Σπάστηκε λίγο η Δέσποινα, κι εγώ μπορεί να σπαζόμουνα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση όταν πάμε καλεσμένοι μας ρωτάει ο σκηνοθέτης από πού θέλουμε να κάτσουμε. Και εγώ το λέω. Την ώρα που ειπώθηκε αυτό, για το προφίλ που επιλέγει η Δέσποινα, ο Περικλής είπε κάτι εντελώς χιουμοριστικά στο ακουστικό μου. Ότι για τον ίδιο λόγο που η Ναταλία κοιτάει πάντα δεξιά για να βλέπει τα 4 καλόπαιδα που έχει μπροστά της. Δεν είπε τίποτα για τη Δέσποινα. Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού. 

ΓερμανούΒανδήπαράπονοπροφίλHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα